Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

O (άνευ θώκου) Φίλης τα χώνει άγρια την φασιστοκυβέρνηση: ” Δεν καταφέραμε τίποτα πάμε σαν παιδάκια στην διαπραγμάτευση κοροιδεύουμε τον λαό …Είμαστε ένα με τους μιζαδόρους”

Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Φίλης σαπιο κρέας

Όχι ότι δεν γνωρίζουμε την βρόμα και την υποκρισία όλου του ελληνικού πολιτικού συστήματος απλά ο Νίκος Φίλης πλέον 
Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Φίλης σαπιο κρέας
απογοητευμένος από το γεγονός προφανώς ότι δεν βρίσκετε στην υπουργική ομάδα του Τσίπρα, βάζει στην φόρα όλα όσα ψιθυρίζει ο λαός εδώ και πολύ καιρό.....
Ο πρώην υπουργός παιδείας έκανε μία ομιλία στην Κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μία γερή γροθιά στο ίδιο τον Τσίπρα. Ο Νίκος Φίλης θέλοντας να τονίσει πλέον ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και διαφορά από τις προηγούμενες υποτακτικές κυβερνήσεις ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι δεν υπάρχει πλέον μνημονιακός και αντιμνημονιακός. Χαρακτηριστικά είπε:
«μνημόνιο- αντιμνημόνιο δεν μπορεί να υπάρξει. Με τον Καμμένο κάναμε κυβέρνηση. Δεν έχει καμία νομιμοποιητική βάση αυτή η κυβέρνηση. Το «εμείς και οι άλλοι» τελείωσε. Τελείωσε το εμείς οι αμόλυντοι και οι άλλοι οι μολυσμένοι».
Με τον Τσίπρα να μοιάζει πραγματικά ντροπιασμένος εκείνη την στιγμή που ο πρώην υπουργός του, έμμεσα έλεγε ότι το ΣΥΡΙΖΑ έχει καταντήσει ένα κόμμα διαφθοράς και μίζας χωρίς καμία διαφοροποίηση από τους προηγούμενους μιζαδόρους.
O πρώην σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα τα έβαλε και με τον κυβερνητικό τους εταίρο αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο λέγοντας:
«πώς είναι δυνατόν να καταπίνουμε την κάμηλο; Ο Καμμένος είπε για εξοπλιστικό πρόγραμμα 2 δισ. ευρώ. Πώς θα ταιριάξει με τα μέτρα κοινωνικής πολιτικής; Πώς θα τα δώσουμε τα 2 δισ., όταν δίνουμε μάχη για τα 500 εκατ. της Φωτίου; Αυτό πού συζητήθηκε; Πού βρήκε πολιτική νομιμοποίηση;»
Συνεχίζοντας το αιχμηρό του λόγο σφάζοντας τον Αλέξη Τσίπρα:
«δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο εχθρός στη διαπραγμάτευση είναι πολύ ισχυρός. «Κάνουμε ό,τι μπορούμε» θα πει κάποιος. Κάνουμε; Το αίμα που στάξαμε για το ασφαλιστικό ήταν αυτό και τελειώσαμε; Είχαμε πει στις 5 Δεκεμβρίου κλείσιμο της αξιολόγησης και θα φύγει το ΔΝΤ. Σταθείτε, ρε παιδιά! Δεν επιβεβαιώθηκε καμία εκτίμησή μας. Κάκιστοι οι αντίπαλοι, αλλά εμείς μοιάζουμε να πηγαίνουμε αμέριμνοι»
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του πρόσθεσε πως «το «ούτε ένα ευρώ μέτρα» το είπε ο Αλέξης για να το ακούσει ο Σόιμπλε, αλλά το ακούν και οι Έλληνες. Επειδή λοιπόν μπορεί να συμβεί και να πάρουμε νέα μέτρα, θα μας το χρεώσουν οι αντίπαλοι», είπε και πρόσθεσε πως «δεν μπορεί η συμφωνία που θα έρθει να έχει νομιμοποίηση μόνο της κυβέρνησης».
Τέλος, ο πρώην υπουργός είπε πως «ο συγγενέστερος σύμμαχός μας είναι το ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να κάνουμε άνοιγμα προγραμματικό. Δεν είναι δυνατόν να απορρίπτουμε την πρόταση της Φώφης Γεννηματά για τον ΔΟΛ».
Επίσης ο πρώην υπουργός τόνισε ότι δεν είναι διατεθειμένος να ψηφίσει νέα μέτρα ακόμα και αν υπάρχει πολιτικό και κυβερνητικό κόστος αλλά επισήμανε ότι στηρίζει την κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive