Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Συλλαλητήριο πυροσβεστών την Πέμπτη το πρωί στην Βουλή

upl589aecaa1756b
Σε συλλαλητήριο, έξω από την Βουλή καλούν αύριο Πέμπτη, στις 9 το πρωί, τους συναδέλφους τους οι εκπρόσωποι των πυροσβεστών πενταετούς θητείας....
 Χθες, επρόκειτο να κατατεθεί στην Βουλή τροπολογία με την οποία όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις (κάτω των 40 ετών και απόφοιτοι Λυκείου) να γίνουν μόνιμοι, με βάση μόνον του 2011. Η τροπολογία όμως δεν κατατέθηκε (αναμένεται να κατατεθεί αύριο), ενώ οι πυροσβέστες κατηγορούν τους κυβερνητικούς εταίρους για ασυνεννοησία.
Η συνάντηση που είχαν σήμερα με εκπροσώπους των ΑΝΕΛ και του ΣΎΡΙΖΑ απέβη άκαρπη, καθώς όπως τονίζουν οι πυροσβέστες άλλα τους είπαν οι εκπρόσωποι του ΣΎΡΙΖΑ και άλλα οι εκπρόσωποι των ΑΝΕΛ.
Χαρακτηριστικά τόνισαν πως για το θέμα τους «είναι πιθανό και να μην συζητούν καν μεταξύ τους». Γιατί η τροπολογία που προτείνουν οι ΑΝΕΛ (παράταση της θητείας τους για τρία χρόνια με πλήρη δικαιώματα μόνιμου) τους καλύπτει, εν αντιθέσει ενέκρινε του ΣΎΡΙΖΑ, την οποία απορρίπτουν. Κοινή θέση ωστόσο των δύο συγκυβερνώντων, οι θεσμοί, χωρίς την σύμφωνη γνώμη των όποιων τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive