Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ζητάει από τους Χριστιανούς να μετανοήσουν!

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ζητάει από τους Χριστιανούς να μετανοήσουν!

Ο κ. Βαρθολομαίος αφιερώνει σχεδόν ολόκληρο το μήνυμα του για την Αγία και Μεγάλη Σαρακοστή στην ανάγκη μετάνοιας των Χριστιανών....Μιλάει για “συνειδησιακή νήψη και ανάνηψη”, επικαλείται την Ορθόδοξη Πατερική Διδασκαλία (άραγε την παλαιοπατερική ή την νεοπατερική;), αναφέρεται στους πειρασμούς και στους περισπασμούς της παρούσας ζωής και εν γένει καλεί τους Χριστιανούς να κάνουν όσα κατά την άποψη πολλών Χριστιανών θα έπρεπε να πράξει ο ίδιος!

Γιατί μοιάζει όντως πραγματικά σαν πρόκληση να καλεί άπαντες σε μετάνοια και μέσα στο κείμενο να μην μπαίνει στον κόπο ούτε κατά τι να δείξει έστω ένα μικρό δείγμα ταπείνωσης!
Εκτός και αν οι ατραποί στις οποίες έχει κατρακυλήσει τον έχουν οδηγήσει σε….αλάθητα μονοπάτια… Αλλά θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο…

Διαβάστε το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχου και βγάλτε τα συμπερασμάτά σας
(pentapostagma)

3 σχόλια:

  1. Δεν κοιταζει τα χαλια του ο Αντίχριστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αὐτὸς θὰ μετανοήσει;;
    Ἰδοὺ τὸ ἐρώτημα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο χειρότερος πατριάρχης,δύστυχώς ο των ιεροσολύμων ακόμα χειρότερος,φέρει ακέραια την ευθύνη για την απομάκρυνση του προκατόχου του...ανάξιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive