rottating banner

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

«Αλώνουν» τα σχολεία οι αρνητές της πατρίδας! (Αποκαλύψεις, που προκαλούν... οργή και εγκεφαλικά)

Συνεχίζω την έρευνα για να βρω τους «φορείς» που έχουν ταχθεί να υλοποιήσουν τις δραστηριότητες της «Θεματικής Εβδομάδας» και πάω κατευθείαν στα «σκληρά» για την «έμφυλη ταυτότητα». Σκέφτομαι ότι δεν έχω ενημερωθεί επαρκώς για τη λεγόμενη «Θεματική Εβδομάδα»...
Εντοπίζω, λοιπόν, αρκετά άρθρα για να μπω στο νόημα και αρχίζω να διαβάζω.  Μετά τη μελέτη των άρθρων αναζητώ την εγκύκλιο, βάσει της οποίας ορίστηκε η «Θεματική Εβδομάδα» και τη διαβάζω με σπουδή. Διαπιστώνω ότι θα λάβει χώρα το δεύτερο τετράμηνο του τρέχοντος σχολικού έτους, οι δραστηριότητες αυτής της δράσης θα υλοποιούνται στο πλαίσιο του ωρολόγιου σχολικού προγράμματος, ότι η παρακολούθηση θα είναι υποχρεωτική και, τέλος, τις δραστηριότητες θα τις αναπτύξουν εκπαιδευτικοί (για κάποια ζητήματα) και εκπρόσωποι φορέων (για κάποια άλλα). 
Συγχρόνως, βλέπω ότι αναφέρεται πως ο τρόπος ανάπτυξης αυτών των δραστηριοτήτων και το υλικό γι” αυτές θα το εφοδιάσουν οι φορείς.
Οδηγούμαι από καθαρή περιέργεια στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής που είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, τελεί υπό την εποπτεία του υπουργού Παιδείας και «λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος ως επιτελικός επιστημονικός Φορέας, που υποστηρίζει το υπουργείο Παιδείας… με κύριο σκοπό την επιστημονική έρευνα και μελέτη θεμάτων τα οποία αφορούν την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, τη μετάβαση από τη Δευτεροβάθμια στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και τη διαρκή και τεχνική υποστήριξη του σχεδιασμού και της εφαρμογής της εκπαιδευτικής πολιτικής στα θέματα αυτά».
Ανακαλύπτω ότι ο πρόεδρος του ΙΕΠ λέγεται Γεράσιμος Κουζέλης και έχει συγγράψει βιβλίο το 2012 μαζί με τον ύποπτων κινήτρων Δημήτρη Χριστόπουλο, που είχε χαρακτηρίσει τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη «ένα συμπαγές τουρκικό πράγμα».  
«Σύμπτωση» σκέφτομαι.
Εκπλήξεις
Συνεχίζω την έρευνα για να βρω τους «φορείς» που έχουν ταχθεί να υλοποιήσουν τις δραστηριότητες της «Θεματικής Εβδομάδας» και πάω κατευθείαν στα «σκληρά» για την «έμφυλη ταυτότητα». 

Παραπέμπομαι από την ίδια την ιστοσελίδα στους φορείς και αντιλαμβάνομαι ότι ο κύριος φορέας που θα ξεδιπλώσει την εκπαίδευση των γυμνασιοπαίδων στο αντικείμενο της «έμφυλης ταυτότητας» είναι το «ΑΝΤΙΓΟΝΗ – Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για τον ρατσισμό, την οικολογία, την ειρήνη και τη μη βία». 

 Διαβάζω ότι είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση. (Μ.Κ.Ο.)

 Κλικάρω τους συνεργάτες της, δηλαδή το Δ.Σ., για να δω περί τίνος ακριβώς πρόκειται.


Και εκεί με περιμένει μια πολύ μεγάλη έκπληξη, καθώς έκαναν παρέλαση κάποιοι από τους γνωστούς και μη εξαιρετέους εθνομηδενιστές. 

Πρόεδρος είναι ο Αλέξανδρος Γεωργόπουλος, υποψήφιος με τους Οικολόγους. Αντιπρόεδρος είναι ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, υποψήφιος με τους Οικολόγους και ένας εκ των υπερασπιστών της ύπαρξης «μακεδονικής» γλώσσας και των δικαιωμάτων της ανύπαρκτης «μακεδονικής μειονότητας» (σχετικά βίντεο και δηλώσεις του υπάρχουν στο διαδίκτυο. 

Επίσης, πρωτοπόρος στη γυμνή ποδηλατοδρομία της Θεσσαλονίκης).
 


Το καλύτερο: Διευθυντής είναι ο Αθανάσιος (Νάσος) Θεοδωρίδης, ο οποίος διατηρεί «δίγλωσση» ιστοσελίδα -στην ελληνική και τη «μακεδονική»-, στην οποίαν έχει αναρτημένη συνέντευξή του, εντός της οποίας αναφέρεται σε εθνοκάθαρση που έκαναν οι Ελληνες στην Τριπολιτσά, στις σφαγές που υπέβαλε ο Ν. Ζέρβας τους Τσάμηδες στη διάρκεια της Κατοχής και πολλά, πραγματικά πολλά άλλα ανθελληνικά μηνύματα.


Συμπέρασμα: Η «Θεματική Εβδομάδα», την οποίαν είχε εμπνευστεί ο Φίλης, θα είναι η ευκαιρία ώστε οι αρνητές οτιδήποτε πατριωτικού και ελληνορθόδοξου θα παραδίδουν μαθήματα στα παιδιά του Γυμνασίου…

3 σχόλια:

 1. Επί ΝΔ υπήρχε η Ρεπούση και οι παρατρεχάμενοι της την οποία υποστήριζε ή υπουργός παιδείας Γιαννάκου. Εάν ήταν στα πράγματα ή ΧΑ υπήρχε καμία περίπτωση αυτά τα σκουπίδια να είχαν θέση στο εκπαιδευτικό σύστημα ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Απὸ ποῦ τὸ συμπεραίνεις; Τὶ ἔχει νὰ ἐπιδείξῃ πολιτικῶς ἡ Χ.Α παρὰ τὸ γεγονὸς ὅτι εἰσῆλθε εἰς τὴν Βουλὴν καπηλευομένη τὸν Ἑλληνικὸν Ἐθνικισμόν εἰς τὸν ὁποῖον οὐδέποτε ἀνῆκε;
   Καὶ τὶ ἐκατάφερε ἐν κατακλεῖδι; Τὸ μοναδικόν της ἐπίτευγμα εἶναι νὰ πιαστῆ κορόϊδο καὶ νὰ σύρεται εἰς τὰ ποινικὰ δικαστήρια ὡς κοινὸς ἐγκληματίας.
   Καὶ ἀπὸ ἐσᾶς ἀγαπητέ μου Χρυσαυγίτη θὰ περιμένουμε σωτηρίαν;
   Ἄν ἡ βλακεία ἤ ἡ ραθυμία καὶ μαλακία αὐτοῦ τοῦ λαοῦ φθάσῃ εἰς τὸ σημεῖον νὰ περιμένῃ σωτηρίαν ἀπὸ τὴν Χ.Α. τὸτε εἶναι πανάξιος τῆς τύχης του!

   Διαγραφή
 2. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ 1994(βουλευτης της ΝΔ):" Να δωθει το Υπουργειο Δημοσιας Ταξεως στη Χρυση Αυγη"

  ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ 1999-ευρωεκλογες-(βουλευτης της ΝΔ): "Ολοι στην Πρωτη Γραμμη" (του Κ.Πλευρη,που κατεβηκε στις εκλογες μαζι με τη Χρυση Αυγη)

  ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ 1999 (βουλευτης της ΝΔ):Εκπομπη στο TeleCity: "Ηταν ολοι εκει,οι πατριωτες,για να πουν το τελευταιο αντιο στον Γ.Παπαδοπουλο[...],ο Γρηγορης Μιχαλοπουλος,ο Κ.Πλευρης,τα παιδια της Χρυσης Αυγης ο Νικος ο Μιχαλολιακος..."

  ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ 2004 εκλογες Μαρτιου-εκπομη στο Τηλε Αστυ: "Τα παιδια της Χρυσης Αυγης αντιπροσωπευουν ισως το πιο πατριωτικο κομματι της ελληνικης νεολαιας.Εγω ναι,εχω λοιπον υποψηφιους της Χ.Α. γιατι η νεολαια ειναι αυτη που δειχνει το δρομο προς το μελλον..."

  κτλ κτλ

  Κωλοτουμπας Προγάστωρ Βαψομαλλιας
  μοντελο ηγετη που σε διεθνες αλλα και εθνικο επιπεδο κρινεται ως συλλεκτικο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive