Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ. Αννα Καραμανλή, Κωστας Τζαβάρας, Γιώργος Βλάχος ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ στα ίσια τον Αδωνι. «Ο Άδωνις δεν εκφράζει τη ΝΔ» λένε. ΒΙΝΤΕΟ

Σχετική εικόνα
Ένα - ένα αδειάζουν τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη τα μεγαλοστελέχη της Νέας Δημοκρατίας για τις πρωτοφανείς, προκλητικές και ανθελληνικές του δηλώσεις που έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα....
Υπενθυμίζουμε ότι σε σειρά τηλεοπτικών του εμφανίσεων ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε χωρίς ντροπή ότι δεν θέλει να κλείσει η αξιολόγηση, μόνο και μόνο για να αποσταθεροποιηθεί πολιτικά η κατάσταση και πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα.
Μέτα την Αννα Καραμανλή και τον Κωστα Τζαβάρα, ήρθε και το άδειασμα από τον Γιώργο Βλάχο που είπε ξεκάθαρα ότι ο Αδωνης Γεωργιάδης εκφράζει προσωπικές απόψεις και δεν εκπροσωπει την Νέα Δημοκρατία. Όμως, από ότι φαίνεται ο Άδωνις λέει όσα λέει έχοντας την ευλογία και την πλήρη στήριξη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive