Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Οι κόντρες Πολάκη - ΠΟΕΔΗΝ στα δικαστήρια σήμερα

Αποτέλεσμα εικόνας για Μιχάλη Γιαννάκου με το Σταύρο Πολάκη
Σε «βεντέτα» έχει εξελιχθεί η κόντρα του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ  Μιχάλη Γιαννάκου με το Σταύρο Πολάκη με αφορμή την ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο facebook, στις 2 Ιανουαρίου γύρω από την οποία έχει στηθεί από τότε «χορός» εκατέρωθεν δηλώσεων και όχι μόνο...

Η ΠΟΕΔΗΝ, μετά τη μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει για όσα αναφέρει στην επίμαχη ανάρτηση ο κ. Πολάκης, κατέθεσε σε βάρος του και αγωγή  ζητώντας αποζημίωση 200.000 η οποία συζητήθηκε το πρωί  στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.
Ο υπουργός Υγείας δεν προσήλθε στο δικαστήριο και ούτε εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο με αποτέλεσμα να εκδικαστεί η αγωγή ερήμην του. 
Τη στάση αυτή του κ. Πολάκη δεν άφησαν ασχολίαστη οι εκπρόσωποι της ΠΟΕΔΗΝ οι οποίοι τόνισαν πως ως υπουργός Υγείας όφειλε να είναι παρών και  τον κατηγόρησαν πως το μόνο που ξέρει να κάνει είναι πολιτική μέσω facebook.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Πρωτοδικείο, τα πυρά των μαρτύρων συγκέντρωσε η επίμαχη ανάρτηση του κ. Πολάκη στην οποία απευθύνομενος στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ η οποία ανεφερε:
https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-1/p50x50/14199642_1771369743106499_3813715447641247400_n.jpg?oh=8a16e94327d0dfed1712bfe2ef4661ee&oe=59499635
«Παυλος Πολακης»
Πρόεδρε της ΠΟΕΔΗΝ ,όχι στο Guardian, αλλά στους New York Times να δώσεις συνέντευξη με αισχρά ψέματα και στοιχεία του 2012 (τότε ντε που προσκυνούσες το Βενιζέλο και έγλειφες τον Άδωνι) συκοφαντώντας τη χώρα σου και την κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που σας έκοψε τη μάσα και τις εξυπηρετήσεις, ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ :
-Δεν σε πιστεύει κάνεις πια από τους εργαζόμενους των νοσοκομείων, παρά μόνο το παρεάκι σου
-αποδεικνύεις ότι είσαι το ίδιο ξεφτίλας με τον Γιωργάκη που για να φέρει εδώ το Δ.Ν.Τ έβριζε τη χώρα που ήταν πρωθυπουργός
-δείχνει τον πανικό που έχει πιάσει και σένα που σε λίγο καιρό δε θα είσαι πια πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ (και τότε τι θα κάνεις στη ζωή σου;;) αλλά και τα ΜΜΕ που αναπαράγουν την εμετική σου συνέντευξη γιατι τους κόψαμε τη διαφημιστική δαπάνη από ΚΕΕΛΠΝΟ και την "αέρα"δανειοδότηση "Απ τις τράπεζες και δεν βγαίνουν πια .
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ :έκλεισε ο κύκλος σας, η θέση σας είναι στα σκουπίδια της ιστορίας, ότι γκρέμισαν οι προηγούμενοι, με σένα και την παρέα σου να τους κρατάς φανάρι και να τους λιβανίζεις, ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ,χωρίς εσάς ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ"
Για λογαριασμό της ΠΟΕΔΗΝ κατέθεσε ο  πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σταύρος Κουτσιουμπέλης, ο οποίος είπε πως όσα έγραψε ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του είναι ψευδή  και συκοφαντικά τόσο για την Ομοσπονδία όσο και για τον πρόεδρό της. «Στόχος ήταν μέσω της ανάρτησης να μειωθεί η αξιοπιστία της Ομοσπονδίας στην κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση. Ο υπουργός θα ήθελε διορισμένα συνδικάτα ,ν α μην ελέγχουν το κράτος.
Ο κ… Πολάκης ήταν χρόνια συνδικαλιστής και πρωτοστατούσε  σε κινητοποιήσεις του κινήματος. Ως υπουργός όμως, δεν ανέχεται καμία κριτική. Είναι ερειστικός . Εάν στη συνέντευξη του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ στον < Guardian > που προκάλεσε την απάντηση Πολάκη περιλαμβάνοντα νψευδλή  στοιχεία για την κατάσταση στο χώρο της δημόσιας υγείας, ο κ. Γιαννάκος θα είχε απολυθεί. Ο κ. Πολάκης δεν θα ήταν τόσο μεγαλόψυχος. Οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις θερίζουν αυτή τη στιγμή .Πολλές φορές πλένουμε τα χέρια μας μόνο με νερό και τα σκουπίζουμε στις ποδιές μας>.
Ο μάρτυρες ρωτήθηκε αν ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ  είχε σχέσεις με τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Γεωργιάδη όπως υπονοείται στην ανάρτηση του κ. Πολάκη. <Ποτέ ο κ. Άδωνις δεν μας συκοφάντησε. Η πολιτική αντιπαράθεση είναι θεμιτή, όχι όμως οι πολιτικές  επιθέσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση  χρησιμοποιούσε τις θέσεις των συνδικαλιστών που σήμερα όμως του δημιουργούν πρόβλημα>.
Σε δηλώσεις τους  οι  εκπρόσωποι της ΠΟΕΔΗΝ στηλίτευσαν την απουσία Πολάκη από το δικαστήριο .
Μιχ. Γιαννάκος ,πρόεδρος ΠΟΕΔΗν : Ο κ. Πολάκης στρουθοκαμηλίζει . Κρύφτηκε  σήμερα θα πληρώσει όμως πολύ  ακριβά τα ψέματά του. Όλα τα χρήματα που θα επιδικαστούν θα  διατεθούν στα δημόσια νοσοκομεία για την αγορά  υλικών και την εγκατάσταση ακτινοθεραπευτικών μηχανημάτων που δεν μπορεί να τα κάνει ο κ. Πολάκης. Με μαγκιές, ψέματα και λάσπη προσπαθεί να κρύψει  κάτω από το χαλί την κατάρρευση της δημόσιας υγείας που την πληρώνουμε με ανθρώπινες ζωές. Ως Υπουργός ξέρει μόνο να υπογράφει μνημόνια με το στυλό στο στόμα. Είναι ο καλύτερος καρπαζοεισπράκτορας.
Η δικηγόρος της ΠΟΕΔΗΝ και του προέδρου της Μαρία Τσίπρα είπε πως τα επιδικασθέντα  θα διατεθούν στα νοσοκομεία και περιμένουν τη δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της.
Το δικαστήριο αναμένεται να εκδώσει την απόφασή του τους επομένους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive