Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΧΙΟΣ. Αστυνομικοί λένε τους Έλληνες του νησιού .... παράνομους. Αδέλφια ΕΔΩ είναι Ελλάδα. ΑΥΤΟΙ σας ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ: Αστυνομικοί λένε τους Έλληνες της Χίου παράνομουςΠροειδοποιούν όσους Έλληνες αντιδρούν στην αύξηση της εγκληματικότητας λόγω λαθρομεταναστών. Νόμος δεν είναι το δίκαιο αλλά ο νόμος τους κράτους, ο οποίος στην παρούσα φάση ευνοεί την ισλαμοποίηση της χώρας και την μετατροπή της σε πολυπολιτισμικό στρατόπεδο συγκέντρωσης. Στην Χίο και συγκεκριμένα στο Χαλκειός.... οι κάτοικοι πραγματοποιούν μπλόκο στον δρόμο που οδηγεί στην ΒΙΑΛ αφού συνεχώς μεταφέρονται σε ιδιοκτησία παρακείμενη στο hotspot κοντεϊνερ. Οι κάτοικοι του χωριού  συγκεντρώνονται στο σημείο, προκειμένου να αποτρέψουν την διέλευση και άλλων κοντεϊνερ, θεωρώντας ότι αυτά προορίζονται για την επέκταση του  κέντρου.

Εδώ και καιρό, οι Έλληνες κάτοικοι της Χίου δεν μπορούν να κοιμηθούν, λόγω της αύξηση της εγκληματικότητας από τους μουσουλμάνους μετανάστες.
Και όμως  εκείνοι κατηγορήθηκαν ότι παραβιάζουν τον νόμο και όχι τα κοντέινερ που επεκτείνουν το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών, με την αστυνομία να ισχυρίζεται πως πρόκειται για εξυπηρέτηση των ΜΚΟ, του Ο.Η.Ε. και αστυνομικών που θα κάνουν σκοπιές.
Ως εκ τούτου, ο… νέος Αστυνομικός Διευθυντής Χίου, Αθανάσιος Μπασιούκας, εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του στις καθημερινές συγκεντρώσεις των κατοίκων του Χαλκειούς.
Σε μία από τις στιγμές έντονου διαλόγου με τους συγκεντρωμένους ο κ. Μπασιούκας τους κατηγόρησε ότι ξεσηκώνουν άδικα τον κόσμο καλώντας τον συνεχώς σε συγκεντρώσεις. Χαρακτηριστική ήταν η φράση του: «Εμείς υπηρετούμε τον νόμο κι εσείς κάνετε οτιδήποτε για να τον παραβιάζετε», αφήνοντας να εννοηθεί πως θα υπάρξουν συλλήψεις σε αυτούς που αντιδρούν.
ΟΙ Έλληνες παραβιάζουν λοιπόν τον νόμο που συγκεντρώνονται για να εκφράσουν την αντίδραση και ανησυχία τους για την αυξημένη παρουσία μουσουλμάνων στην Χίο. Μάλιστα οι κάτοικοι έλεγαν και ξανάλεγαν στον αστυνομικό διευθυντή πως οι ξένοι μπαίνουν στα σπίτια τους!
Συγκεντρώσεις όμως για δικαιώματα των τρανσέξουαλ, των γκέι κ.ο.κ. είναι καθόλα νόμιμες.
Οι κάτοικοι, παρότι αναγνώρισαν την αύξηση των περιπολιών τόσο στο Χαλκειός όσο και στην ευρύτερη περιοχή των Καμποχώρων, δήλωσαν ότι δεν εμπιστεύονται τις προθέσεις του κράτους εξαιτίας του κακού προηγούμενου που υπάρχει εδώ και 1 χρόνο.
«Αν θα περάσουν τα κοντέινερ θα μας βρείτε εδώ μπροστά. Κι αν ένας από εμάς συλληφθεί τότε θα πάμε όλοι μέσα», ανέφεραν στον Αστυνομικό Διευθυντή.
Δείτε το βίντεο:

4 σχόλια:

  1. Πριν ψηφίσετε να σκέφτεστε... μετά είναι αργά για δάκρυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ!!!!!
    Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!! (Ακούτε μωρέ ...βλήματα της ψευδο-αριστεράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Μπασιούκα εὐθαρσῶς σᾶς λέγω ὅτι ἐν προκειμένῳ ΔΕΝ ὑπηρετεῖτε τὸν νόμον ἀλλὰ τὰ προσωπικὰ μικροσυμφεροντάκια σας γράφων εἰς τὰ παλαιότερα τῶν ὑποδημάτων σας τὸν ΥΠΕΡΤΑΤΟΝ νόμον ὅστις εἶναι Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Καὶ ἐπειδὴ ἐν προκειμένω ἡ πατρὶς κινδυνεύει ἐσεῖς μὲ τὰ καμώματά σας εἶσθε ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!
    Καὶ εἰς ΚΑΤΩΤΕΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive