Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΨΗ. Η Ελλάδα θα πληρώσει και πάλι τα σχέδια των αμερικανών. Θερμό ελληνοτουρκικό επεισόδιο με έντονο γεωπολιτικό πρόσημο.Γράφει ο "ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ"

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Ελλάδα θα πληρώσει και πάλι τα σχέδια των αμερικανών
Η γελαστή φράντζα επιταχύνει πάση δυνάμει προς την διάλυση της ευρωπαϊκής ένωσης και της πόλωσης των αλλόθρησκων. Επαληθεύονται συνεχώς οι υποψίες μου (άρθρο:.."Ο καλός (Πούτιν) , η κακιά (Μέρκελ) και ο άσχημος (ξανθός με τη φράντζα) ….Scenario made in USA"). Μέσα σε όλο αυτόν τον σχεδιασμό δυστυχώς η Ελλάδα μας αποτελεί και πάλι το δούρειο ίππο των σχεδίων τους…. τον αδύναμο κρίκο....
Αν αυτή την περίοδο λάβει χώρα θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας τότε να είστε βέβαιοι ότι και πάλι οι αμερικανοί βρίσκονται πίσω από αυτό 100% και για πολλούς λόγους.
Καταρχήν ένα θερμό επεισόδιο θα επιβαρύνει πολύ το κλίμα στην ευρωπαϊκή ένωση ρημάζοντας το ευρώ και ανοίγοντας και διάλογο για την φύλαξη των ‘’ευρωπαϊκών’’ συνόρων απέναντι στην Τουρκία. Πέρα από το κόστος που θα πρεπει να επωμιστούν οι χώρες της Ευρώπης κρύβει και κάτι βαθύτερο….  Είναι προφανές ότι η Μέρκελ θα βρεθεί σε δύσκολη θεση απέναντι στον παραδοσιακό, αιώνιο θα έλεγα, σύμμαχο της, την Τουρκία. Αν δεν το κάνει η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη θα πάει περίπατο φανερά για όλους πλέον στην ευρωπαϊκή ένωση. Πολλές χώρες της Ευρώπης επίσης δεν επιθυμούν μια σύγκρουση με την Τουρκία καθως αποτελεί γι’ αυτούς μια μεγάλη αγορά εκατό εκατομμύριων καταναλωτών με ότι αυτό συνεπάγεται. Αν από την άλλη αφήσουν την Ελλάδα έρμαιο στις ορέξεις τις Τουρκίας τότε σίγουρα , τουλάχιστον οικονομικά, θα καταρρεύσει γρήγορα ρημάζοντας την ευρωζώνη και το ευρώ! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα…  Όσον αφορά τη χώρα μας , εκτός των όποιων εθνικών θεμάτων, θα επιφέρει ένα ακόμη δυνατότερο πλήγμα στην οικονομία της χώρας και θα πρεπει και πάλι οι τοκογλύφοι να οργανώσουν καινούργια χρηματοδότηση η όποια δεν πιστεύω ότι θα περάσει από τα κοινοβούλια τους και ιδιαίτερα για τις χώρες που βρίσκονται σε προεκλογική περίοδο. Η Αμερική μόλις δήλωσε ότι το ΔΝΤ ΔΕΝ θα συμμετέχει πια στο ελληνικό πρόγραμμα οπότε καταλαβαίνετε τι πρόκειται σύντομα να συμβεί. Είναι πια προφανής ο αμερικανικός δάχτυλος σε βάρος της Γερμανίας.  Η Ευρωπαϊκή ένωση και φυσικά η Γερμανία μετρούν μήνες πριν την κατάρρευση… Οι ακροδεξιοί θα τρίβουν τα χέρια τους ενώ οι ροζ ακροαριστεροί που είναι στα πράγματα τον πισινό τους…. Το χάος του σιωνισμού σε όλο του το μεγαλείο!
Ακούστηκαν ήδη φωνές από την Αμερική ότι αν συμβεί τώρα θερμό επεισόδιο η Ελλάδα θα έχει το ‘’πάνω χέρι’’…. θα είναι ο ‘’νικητής’’… ! Για φαντάσου! Δεν ήταν το 1996 στα Ίμια τότε που η χώρα στεκόταν στα πόδια της και είχε και πολύ αξιόμαχο στρατό και εξοπλισμό σε σχέση με την Τουρκία και θα είναι τώρα…. τσακισμένη από  τριακόσια μνημόνια με βασικές ελλείψεις στο στράτευμα και με …. ‘’αριστερούς’’ διεθνιστές ‘’χωρίς σύνορα’’ στο τιμόνι! Περίεργο…. Μήπως λοιπόν κλείνουν το μάτι σε μια συμφωνία με τα ντόπια παράσιτα να τους παρέχουν παρασκηνιακή στρατιωτική βοήθεια και έτσι να τσαλακώσουν τον Ερντογάν αλλά και να σωθούν και οι ίδιοι από το αδιέξοδο που έφεραν ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ τη χώρα; Μια μικρή νίκη σε ένα θερμό επεισόδιο θα ήταν γι’ αυτούς μάνα εξ ουρανού! Αυτές τις κουβέντες οι αμερικανοί δεν τις λένε εύκολα. Σίγουρα έχουν σκοπό. Που δεν είναι άλλος από την πτώση του Ερντογάν και την επαναφορά της Τουρκίας στο μαντρί του ΝΑΤΟ. Οι ρώσοι δεν νομίζω ότι θα τον βοηθήσουν φυσικά αλλά προφανώς θα κρατήσουν ουδετερότητα για λόγους τακτικής και μόνο αυτό το διάστημα. Έχουμε πει πολλές φορές ότι έχει αντίθετα συμφεροντα η Ρωσία από την Τουρκία στη Μεσόγειο οπότε σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει να συμβεί κάτι σοβαρό στην Ελλάδα γιατί δεν την συμφέρει.
 Στο ίδιο μήκος κύματος άρχισαν ξαφνικά να πουλάνε τσαμπουκά στους τούρκους και οι γονατιστές κοτούλες…. οι ροζ ακροαριστεροί και ο γιαλατζή εθνικιστής….  ο χωρίς ‘’Τσίπα’’ και ο στρατηγός Γουρουνοκαμμενοφάγος….. ! Ναι αυτοί που έχουν διαλύσει το στράτευμα με τις περικοπές και που το έχουν μετατρέψει σε σχολή μαγείρων και καθαριστριών των απανταχού απεσταλμένων της γης από την μασονία… Μαλιστα ο χωρίς ‘’Τσίπα’’ ανακάλυψε ότι έχουμε και σύνορα και θέλει λέει και να τα υπερασπιστεί αφού πρώτα βέβαια έχει φέρει μερικά εκατομμύρια ισλαμιστές και έχει φροντίσει και να ‘’ριζώσουν’’! Τρέμετε κουφάλες…. ο χωρίς ‘’Τσίπα’’ όπλισε! Κάτι μυρίζει έντονα εδώ… πολύ έντονα…. Ίσως να τους προσφέρθηκε αμνηστία από τους αμερικανούς για την υποστήριξη που παρείχαν στα σχέδια της Μέρκελ τώρα που η ευρωπαϊκή ένωση θα διαλυθεί και μοιραία το αφεντικό τους, η Γερμανία, θα γονατίσει. Εδώ βέβαια θα πρεπει να σημειώσουμε ότι στο τουρκικό στράτευμα σαφώς και υπάρχουν πολλοί φιλονατοϊκοί και οπαδοί του Γκιουλέν που γλύτωσαν τις διώξεις και σίγουρα οι αμερικανοί θα τους έχουν ενεργοποιήσει. Είναι πιθανό μαλιστα να τους έχει δοθεί και εντολή να ‘’μαγειρέψουν’’ ένα ‘’ατύχημα’’ για τη δημιουργία θερμού επεισοδίου….
Ένα γεγονός που ενισχύει τις υποψίες μου για τους ντόπιους προδότες είναι η ανακοίνωση πρότασης των ελληνικών τραπεζών για ‘’σταδιακή’’ απελευθέρωση των capital controls. Δηλαδή μια ‘’τζάμπα μαγκιά’’ ανακοίνωση εντυπωσιασμού ότι δήθεν είμαστε καλύτερα τώρα οικονομικά και σιγα σιγα ΘΑ τα καταργήσουμε…. Μόνο ένας εντελώς ανόητος θα πίστευε κάτι τέτοιο και φυσικά ούτε καν θα πονηρευόταν. Όσοι ενημερώνονται γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν λεφτά ούτε στα ταμεία ούτε στις τράπεζες. Γι’ αυτό άλλωστε και ειδικά στην Ελλάδα πιέζουν για αχρήματες συναλλαγές. Όλα τα στοιχεία για δήθεν πλεονάσματα είναι ως συνήθως μαγειρεμένα με αλχημείες τύπου ‘’ greek statistics’’. Γι’ αυτό ‘’καίγονται’’ να κλείσουν την αξιολόγηση για να πάρουν χρήματα. Γιατί αλλιώς η χώρα θα καταρρεύσει. Δεν θα μπορούν πληρώσουν μισθούς και συντάξεις. Γι’ αυτό είναι και πάλι στα τέσσερα και θα δεχθούν τα πάντα…. Αν υπήρχαν λεφτά όπως ισχυρίζονται δεν θα δεχόντουσαν μια τοσο εξευτελιστική διαπραγμάτευση αλλά ούτε και το επιπλέον πολιτικό κόστος που αυτή συνεπάγεται. Και ειδικά όταν ξέρουν δημοκοπικά που βρίσκονται… Γνωρίζουν ότι αν η χώρα καταρρεύσει οι πολίτες θα τους κρεμάσουν. Δεν πρόκειται να γλυτώσουν. Υπάρχει μεγάλη οργή στη χώρα…. Αν λοιπόν γίνει ένα θερμό επεισόδιο το οποίο μοιραία θα μας γονατίσει και οικονομικά θα ισχυριστούν ότι πηγαίναμε καλύτερα πριν από αυτό και ήμασταν και έτοιμοι να καταργήσουμε τα capital controls αλλά η ‘’κακιά’’ Τουρκία μας τα κατάστρεψε όλα οπότε δε φταίμε εμείς…… Όποιος πεινάει ας το φάει αυτό… εγώ δεν θα πάρω….
Φανταστείτε τώρα αν οι τούρκοι κάνουν κίνηση τι έχει να γίνει στα νησιά μας με όλο αυτό το ισλαμικό λεφούσι που έχει αριβάρει…. Εδώ όμως και πάλι βλέπουμε ότι και αυτό συμφέρει τη νέα πολιτική της Αμερικής του Τράμπ ενάντια στους ισλαμιστές. Τυχόν έκτροπα από το ρέμπελο θα ήταν ένα καλό παράδειγμα εναντίων τους σε όλη την Ευρώπη και θα δημιουργούσε ακόμα μεγαλύτερη πόλωση αλλοθρήσκων, και φυσικά ενδυνάμωση της ακροδεξιάς. Μιας ακροδεξιάς που θα βοηθήσει στην αποσταθεροποίηση των χωρών και θα βοήσει στην κατεύθυνση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης δηλαδή στο ‘’ποθούμενο’’ του σιωνισμού (άρθρο: ‘’ Ο καλός (Πούτιν) , η κακιά (Μέρκελ) και ο άσχημος (ξανθός με τη φράντζα) …. Scenario made in USA’’ ). Επίσης είναι σχεδόν βέβαιο ότι σε περίπτωση που δεν τα πάει καλά ο Ερντογάν σ’ ένα θερμό επεισόδιο τότε θα επέλθει πλήρη απελευθέρωση του ρέμπελου που βρίσκεται στα τουρκικά παράλια και ο ‘’σώσον εαυτόν σωθήτω’’ …. Και αυτό δεν αφορά μόνο τους Έλληνες αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη και ειδικά την ‘’προεκλογική’’ Γερμανία…. Φυσικά μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα υπάρχει βίαιη απώθηση του ρέμπελου από τα σύνορα μας προς τις γειτονικές χώρες όσο κι αν φυλάσσονται αυτές. Είναι αδύνατο να μπορέσει η Ελλάδα να διαχειριστεί ένα τοσο μεγάλο όγκο εποίκων…. Και βέβαια καμία κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να μείνει όρθια να το διαχειριστεί. Ειδικά όταν επιμένει να τους θεωρεί ‘’καημένους’’ και πολίτες πρώτης κατηγορίας που πρέπει οι γηγενείς να πληρώνουν και να ανέχονται για χάρη τους. Η παραμύθα αυτή της ακροαριστεράς όλης της Ευρώπης ούτε πουλάει πια ούτε ‘’βολεύει’’ τους δημιουργούς της. Το παραμύθι αυτό εδώ τελειώνει με την ευλογία αυτού που το δημιούργησε… την Αμερική…
Εδώ σας υπενθυμίζω και τον διορισμό στην Ελλάδα τον προηγούμενο Σεπτέμβριο του αμερικανού πρέσβη Geoffrey Pyatt που μας ήρθε ‘’νικητής’’ από την Ουκρανία όπου εξετέλεσε με ‘’επιτυχία’’ την αποστολή του….. Και μαλιστα να σας υπογραμμίσω ότι διορίστηκε από τον ‘’κακό’’ Ομπάμα και τον διατηρεί ο ‘’καλός’’ Τράμπ σε μια περιοχή όπου παίζεται το γεωπολιτικό παιχνίδι του αιώνα… Είδατε λοιπόν πως συνδέονται όλα μεταξύ τους; Πως σχεδιάζουν τις κινήσεις τους πολύ πριν πάρει μυρωδιά το μόνιμα κοιμώμενο πόπολο; Πως είναι όλοι μια καλή μικρή συμμορία που ρημάζει τον πλανήτη αιώνες τώρα;
Για τους προχωρημένους θέλω να υπενθυμίσω και πάλι ότι προωθείται ο αγωγός East Med με διαδρομή Ισραήλ – Κύπρο – Κρήτη – Πελοπόννησο – Ιταλία – Ευρώπη. Δηλαδή η Τουρκία θα μείνει έξω από αυτόν το σημαντικό γεωπολιτικό αγωγό…. Αυτός είναι και ο λόγος που η Ρωσία στην παρούσα φάση θα επιτρέψει στην Τουρκία κάποιο μικρό θερμό επεισόδιο. Γιατί ούτε εκείνη τη συμφέρει ο αγωγός East Med. Καθόλου τυχαία λοιπόν η χρονική στιγμή που επιλέχτηκε από την Τουρκία για έριδες και τσαμπουκάδες και που φυσικά εκμεταλλεύεται δεόντως το αμερικανικό βαθύ κράτος… Να θυμάστε ότι ‘’οι εβραίοι θα ερεθίσουν την Τουρκία να επιτεθεί στην Ελλάδα’’…. Σε κάθε περίπτωση πάντως επί Ερντογάν το πολύ μέχρι ένα μικρό θερμό επεισόδιο θα φτάσουν τα πράγματα. Τα χειρότερα θα έρθουν μετα την πτώση του. Με την επικράτηση των οπαδών του Γκιουλέν. Αυτών που σχεδίαζαν τις βαριοπούλες και που αποτελούν τα πιο πιστά τουρκικά σκυλιά του ΝΑΤΟ. Εκεί να είστε έτοιμοι για τα χειρότερα…. Γιατί η Αμερική χρειάζεται οπωσδήποτε την Τουρκία στην επικείμενη σύγκρουση με η Ρωσία… Και αυτό θα το πληρώσει όσο όσο θυσιάζοντας τη χώρα μας….
Τα πιόνια του σιωνισμού είναι στις θέσεις τους. Οι παραδοσιακοί εχθροί, Ελλάδα και Τουρκία, είναι για άλλη μια φορά στην υπηρεσία των αμερικανικών σχεδίων… Το ίδιο και το ρέμπελο, το ‘’σύγχρονο’’ παιδί του σιωνισμού που είναι έτοιμο για θυσία. Τα μολυβένια στρατιωτάκια είναι στις θέσεις τους…. οι ροζ ακροαριστεροί από τη μια….. οι ζωώδεις (και καλά…) ακροδεξιοί από την άλλη. Πνευματικά παιδιά του ίδιου μέντορα, του ίδιου αφεντικού…. του θεού του πολέμου…. του σιωνισμού…  του αντίχριστου.
Να θυμάστε αυτό που σας έχω πει πολλές φορές: ‘’ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ’’….
ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ
Υ.Γ.

Το παρόν άρθρο το αφιερώνω στο μέγιστο σχολιαστή, πατριώτη και ιντερνετικό φίλο που έφυγε από κοντά μας. Τον φοβερό ‘’Αρχάγγελο Ohne Gnade’’… Καλό παράδεισο μέγιστε… για όσους σε διάβαζαν θα είσαι πάντα εδώ……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive