Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Δικαίωση Άδωνι. Επιβεβαιώνονται οι συναντήσεις Τσίπρα στο Παρίσι.ΠΟΙΟΙ ήταν στο Προεδρικό;

Επιβεβαιώνονται οι συναντήσεις Τσίπρα στο Παρίσι
Εκπροσώπους της Rothschild και της L'Oreal είδε ο πρωθυπουργός, Χωρίς ΚΑΝΕΝΑΣ να μιλάει για τα αποτελέσματα των επαφών, ούτε ΠΟΙΟΙ συμμετείχαν σ`αυτές....

Σειρά κρίσιμων επαφών με εκπροσώπους της επενδυτικής Τράπεζας Rothschild & Co και του ομίλου L'Oreal είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Παρίσι. Μάλιστα οι επαφές του πρωθυπουργού επιβεβαιώνονται και από τους εκπροσώπους των δύο εταιριών.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ οι δύο εταιρείες επιβεβαιώνουν τις συναντήσεις.
Συγκεριμένα, η εκ των επικεφαλής του τμήματος εταιρικών σχέσεων της Rothschild κ. Caroline Nico επιβεβαίωσε ότι  ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με εκπροσώπους της τράπεζας στις 30 Ιανουαρίου στο Παρίσι. «Η Rothschild & Co δεν θα προβεί σε κανένα περαιτέρω σχόλιο επί του θέματος».
Αντιστοίχως, η επικεφαλής εταιρικής επικοινωνίας της L'Oreal Anne-Laure Richard επιβεβαίωσε επίσης τη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίιλου Jean-Paul Agon, πλην όμως αρνήθηκε να δώσει περισσότερα στοιχεία.
Σύμφωνα με την απάντηση της κ. Richard «επρόκειτο για μία ιδιωτική (σ.σ. εννοείται ανεπίσημη) συνάντηση και ουδέν σχόλιο έχουμε σχετικά με το περιεχόμενο των συζητήσεων». (Το πρωτότυπο κείμενο στην αγγλική: «It was a private meeting, we have no comment regarding topics discussed»).
Η παρουσία του κ. Τσίπρα στο Παρίσι, κατά την επιστροφή του από τη Λισαβόνα, έχει πυροδοτήσει έντονη αντιπαράθεση μεταξύ αξιωματικής αντιπολίτευσης και Μεγάρου Μαξίμου.

1 σχόλιο:

  1. θίχτηκε για τις βόλτες;όταν διόριζαν σωρηδόν στην ολυμπιακή και κάθε βουλευτάκος έκανε ταξίδάκια δωρεάν με την οικογένεια του την γραμματέα και την γκόμενα του,που ήταν και γιατί κοιμόταν;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive