Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Συνελήφθη Τούρκος ναυτικός στην Ελευσίνα για κατασκοπεία

Η Αθήνα, δίχως τυμπανοκρουσίες, απάντησε δυναμικά συλλαμβάνοντας Τούρκο αρχιμηχανικό για κατασκοπεία στην Ελευσίνα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ τουρκικών ΜΜΕ, συνελήφθη στη χώρα μας ένας Τούρκος αρχιμηχανικός για κατασκοπεία. Ο συλληφθείς, το όνομα του οποίου είναι Τζενγκίζ Ουουγκούρ...
 τραβούσε φωτογραφίες του λιμανιού της Ελευσίνας.
Ο αρχιμηχανικός ανήκε στο πλοίο με σημαίας Τουρκίας M/V Makbule Ana.
Το πλοίο ήταν εμπορικό και μετέφερε από τη Νικομήδεια της Τουρκίας 3.600 τόνους εμπόρευμα.
Τον αρχιμηχανικό, όπως αναφέρουν τα τουρκικά Μέσα, εντόπισε ένας Έλληνας καπετάνιος, ο οποίος του ζήτησε να σβήσει τις φωτογραφίες.

1 σχόλιο:

  1. Τελικα πρεπει ολοι αυτοι που "περιφρουρουν"την ασφαλεια μας να εχουν πεσει στα πολυ σκληρα .Πιασανε εναν τουρκο λεει για κατασκοπια.Τα αλβανα και οι φερετζεδες που εχουν βαλει μεσα στο στρατο μας δεν ειναι κατασκοποι ολοι τους?Εχει γεμισει ο στρατος με πομακους και αλβανους και αυτοι πιασανε εναν ναυτικο που φωτογραφιζε το λιμανι.Τωρα ησυχασαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive