Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Βίντεο από τη στιγμή της ρίψης του στεφανιού από τον Καμμένο στα Ίμια. Τίμησε τους τρεις ήρωες Έλληνες αξιωματικούς. Απο κάτω ο Πάνος κι απο πάνω οι Τούρκοι τον παραΒΙΑΣΑΝ 8 φορές.ΔΕΙΤΕ

Βίντεο από τη στιγμή της ρίψης του στεφανιού από τον Καμμένο στα Ίμια
Βίντεο με την ρίψη του στεφανιού από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου πάνω από τον θαλάσσιο χώρο των Ιμίων, που συνοδευόταν από τον Αρχηγό ΓΕΑ...
Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου, έδωσε στην δημοσιότητα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Να υπενθυμίσουμε πως με αυτό τον τρόπο ο κ. Καμμένος, που πέταξε με ελικόπτερο S-70 Aegean Hawk, τίμησε τους τρεις ήρωες Έλληνες Αξιωματικούς Παναγιώτη Βλαχάκο, Χριστόδουλο Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψού που χάθηκαν τη νύχτα της κρίσης.

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με υπερπτήσεις πάνω από τα Ίμια απάντησαν οι Τούρκοι στο στεφάνι που έριξε ο Καμμένος
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά οκτώ υπερπτήσεις πραγματοποίησε ζεύγος τουρκικών μαχητικών πάνω από τα Ίμια και την Καλόλημνο. Συγκεκριμένα 6 πάνω από τα Ίμια και 2 πάνω από την Καλόλιμνο.
Όλες οι υπερπτήσεις έγιναν πάνω από τα 17.000 πόδια.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ, το ένα αεροσκάφος πραγματοποίησε υπερπτήσεις:
Το ένα F-16 πέταξε στις 07:43 πάνω από τα Ίμια στα 25.000 πόδια, στις 07:57 πάνω από τα Ίμια στα 24.000 πόδια, στις 08:25 πάνω από τα Ίμια στα 17.000 πόδια και στις 08:41 πάνω από την Καλόλιμνο στα 24.000 πόδια.
Το δεύτερο F-16 πραγματοποίησε υπερπτήσεις στις 07:59 πάνω από τα Ίμια στα 25.000 πόδια, στις 08:24 πάνω από τα Ίμια στα 17.500 πόδια, στις 08:27 πάνω από την Καλόλιμνο στα 16.500 πόδια και στις 08:28 πάνω από τα Ίμια στα 18.000 πόδια.

3 σχόλια:

  1. Στην κρεμάλα ο προδοτης καμμενος που επερεψε την εισβολή του στρατού του Σορος με τους ΛΑΘΡΟ που ο ΧΤΕ απγορευει να μείνουν στην Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἐὰν ἤθελε νὰ τοὺς τιμήσῃ ἄς κατέβαινε εἰς τὴν Ἴμια τῆ συνοδείᾶ ἱερέως νὰ κάμῃ ἑνα τρισάγιον ὁ ἀρχιυποκρίταρος Καμμένος!!
    Φτού !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive