Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Έρευνα σοκ στο ΝΑΤΟ: Το «Βυζάντιο ξαναγεννιέται» – Οι πολίτες Βουλγαρίας, Ελλάδας, Σλοβενίας και Σερβίας επιθυμούν να τεθούν υπό την προστασία της Ρωσίας!

Έρευνα σοκ η οποία ουσιαστικά αποτελεί «γροθιά στο στομάχι» του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και άλλων οργανισμών οι οποίοι απέτυχαν στην αποστολή τους που αφορά την εμπέδωση του αισθήματος της κοινής ασφάλειας , αναφέρει ότι το Βυζάντιο ξαναγεννιέται μέσα από τις «στάχτες του”....

Οι πολίτες των τριών τουλάχιστον κρατών μελών του ΝΑΤΟ και μίας χώρας εκτός  προτιμούν επειγόντως στρατιωτική συμμαχία με τη Ρωσία, αν η χώρα τους δεχθεί επίθεση από κάποιον άλλο «εχθρό».
Αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα μιας παγκόσμιας έρευνας που πραγματοποιήθηκε από κοινωνιολόγους της WIN / Gallup International.
Η έρευνα έγινε σε χιλιάδες άτομα σε 66 χώρες που περιλαμβάνονται στη μελέτη. Η ακρίβεια κυμαίνεται 3,5 έως 5 ποσοστιαίες μονάδες.
Επίσης σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι Ελληνοκύπριοι οι οποίοι δέχθηκαν την άνανδρη  εισβολή  από την Τουρκία, η οποία είναι επίσης μέλος του ΝΑΤΟ.
Η τουρκική κατοχή της Κύπρου το 1974 έδειξε ότι οι πολίτες αυτού του νησιού  δεν μπορούν  να επικαλεστούν σε καμία περίπτωση  την προστασία της νατοϊκής συμμαχίας, και επιλέγουν παμψηφεί την Ρωσία, σημειώνει το Bloomberg.
Οι περισσότεροι από τους ερωτηθέντες της έρευνας οργανισμού της δύσης  θα ήθελαν να έχουν στο πλευρό τους τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά οι ερευνητές επισημαίνουν ότι οι πολίτες ανταποκρίνονται ενεργά πλέον στις αλλαγές του διεθνούς δομής ασφάλειας, στην εποχή μετά τον ψυχρό πόλεμο.
Οι  Κινέζοι έχουν επιλέξει και αυτοί με την σειρά τους τον επιθυμητό σύμμαχο τους που είναι φυσικά η Ρωσία.
Αυτό, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του οργανισμού  WIN / Gallup Κάντσο Στόιτσεφ, καταδεικνύει  ότι η πολιτική των ΗΠΑ τα τελευταία είκοσι χρόνια έχει οδηγήσει σε μια επαναπροσέγγιση μεταξύ της Μόσχας και του Πεκίνου.
«Είναι περίεργο, διότι κατά μια θεμελιώδη έννοια, η Ρωσία είναι και εξακολουθεί να αποτελεί  μέρος της ευρωπαϊκής ασφάλειας »,  δήλωσε ο Στόιτσεφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive