Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΩΧ ! Ο Θεός βοηθός στίς ασθενείς κι η Παναγιά μαζί τους. Ανοίγει ιατρείο η Νατάσα Παζαϊτη-Καραμανλή


Το δικό της ιατρείο μαστού άνοιξε η κυρία Νατάσα Παζαϊτη. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, έπειτα από τη μακρά συνεργασία που είχε με το γνωστό ιατρικό κέντρο Embio του γυναικολόγου Θάνου Παράσχου, ανοίγει μόνη της τα επαγγελματικά φτερά της....Το Κέντρο Μαστού της κυρίας Παζαϊτη, ειδικής στην ογκολογική και την επανορθωτική χειρουργική του μαστού βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος των Αμπελοκήπων.
Η ίδια, μάλιστα, έσπευσε να το ανακοινώσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά, «Με αγάπη για τη γυναίκα δημιούργησα το Κέντρο Υγείας Μαστού για να συνταιριάξω την εμπειρία, την επιστημονική κατάρτιση και την φροντίδα κάθε γυναίκας που θέλει να προφυλάξει τον εαυτό της από το να νοσήσει, αλλά και κάθε γυναίκας που ήδη νοσεί.Είναι ένα υπερσύγχρονο ιατρείο όπου τα τελευταίας γενιάς ιατρικά μηχανήματα σε συνδυασμό με την προσωπική σχέση που αναπτύσσω με κάθε γυναίκα ξεχωριστά διασφαλίζουν το άρτιο επιστημονικά και αισθητικά αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive