Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ: Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ. ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥΣτο σπίτι και στο δωμάτιο του ο κάθε γαβρόγλου που έχει "συμφιλιωθεί" με την ομοφυλοφιλία και τον κιναιδισμό μπορεί να κάνει και να γεύεται ότι επιθυμεί. Για το σχολείο όμως, ο κακή τη μοίρα συμμορίτης υπουργός παιδείας, υπάρχει το σύνταγμα που καθορίζει το πλαίσιο μέσα στο οποίο  υποχρεούνται να διαπαιδαγωγούνται τα ελληνόπουλα.  Το άρθρο 16 του Συντάγματος παρ 2 επιτάσσει "... η παιδεία έχει σκοπό την ηθική , πνευματική, και φυσική αγωγή  των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης ..." Συνεπώς ο αλλά Φίλη, Γαβρόγλου θεωρεί υποχρεωτική, όπως όλοι οι συμμορίτες της αριστερά, την διαπαιδαγώγηση  των μαθητών στην ομοφυλοφιλία, που οι πατεράδες τους έκαναν πράξη στον  Δημοκρατικό Στρατό. Ακριβώς για να μην υπάρξει   ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης που αποτελεί τον  πολέμιο της ιδεολογίας τους και δεν τους επέτρεψε το 45-49 να υποδουλώσουν  την Ελλάδα. 

1 σχόλιο:

  1. Πιστεύετε ότι αυτοί που δεν δίστασαν να κάνουν έναν συμμοριτοπόλεμο με χιλιάδες νεκρούς, για την εξουσία και μόνον, θα δελιάσουν ή θα σκεφτούν τα παιδιά μας και το μέλλον της πατρίδας μας? Απλά θέλουν να διαλύσουν τα πάντα για να μην υπάρχει αντίσταση στα σχέδιά τους από πουθενά. Πρέπει λοιπόν όλοι να δραστηριοποιηθούμε για να ανατρέψουμε τα υποχθόνια σχέδια τους και να αφήσουμε τον καναπέ γιατί διαφορετικά θα είμαστε άξιοι της τύχης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive