Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Βάρκιζα: Συμπλοκή ΜΑΤ και νεαρών για αυτοσχέδιους αγώνες. ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ


Συμπλοκές μεταξύ νεαρών που είχαν μεταβεί στη Βάρκιζα για αυτοσχέδιους αγώνες και δυνάμεων των ΜΑΤ, σημειώθηκαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα 
στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Β. Κωνσταντίνου, στη Βάρκιζα. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων συνελήφθησαν τριάντα άτομα, ενώ τραυματίστηκαν και δύο αστυνομικοί από πέτρες...
οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν από τις αστυνομικές δυνάμεις ματαιώθηκαν οι αυτοσχέδιοι αγώνες. Ειδικότερα, στο σημείο συγκεντρώθηκαν περίπου 400 άτομα, ύστερα από διαδικτυακό κάλεσμα, για να παρακολουθήσουν τις «κόντρες». 
Καλησπέρα αλάνια, σημερα και περάσαμε καλα και δεν περάσαμε.. Κουράγιο στα παιδια που χτυπήθηκαν από αστυνομικούς και υπομονή στα παιδια που τους έτυχε το οτιδήποτε αλλο, αν ξέραμε ότι θα κατάληψη ετσι δεν θα κάναμε την συνάντηση ποτέ, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ηρθε, είμασταν υπερβολικά παρά πολυ, τους αναστατώσαμε όλους.. Και κατι αλλο, δεν έχουμε καμία σχέση με την σελιδα Ribas meet team επειδή πολυ από εσάς στέλνετε στα παιδια που δεν είχαν καμία σχέση με το meet, και ένα μεγάλο συγγνώμη στον ιδιοκτήτη της σελίδας Ribas meet team για την αναστάτωση..η σελιδα αυτή θα κλείσει κάποια στιγμή για πολλούς και διάφορους λογους ... Καλό βραδυ αλάνια και ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ήρθατε στο Meet και ας έγινε ότι έγινε..

Η Τροχαία Ελληνικού, όμως, κινήθηκε άμεσα και ειδοποιήθηκε διμοιρία των ΜΑΤ, που μετέβη στο σημείο, με αποτέλεσμα να μην γίνουν οι αγώνες.
Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους, επιτέθηκαν με πέτρες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα εναντίον της διμοιρίας, με αποτέλεσμα να γίνει συμπλοκή και να κλείσει για περίπου μια ώρα η παραλιακή Αθηνών-Σουνίου.

Καλημέρα αλάνια..με προσοχή σημερα, θα τα πούμε εκει..;)
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στο αυτόφωρο.
documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive