Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ρε σείς πάει ΚΑΙ με γυναίκες ετούτος; Ασυγκράτητος -για ξεκάρφωμα;- ο Αρούλης ο Σπηλιωτόπουλος στα μπουζούκια. ΣΠΑΣΤΑ γλύκα μου, ΑΛΛΟΙ πλερώνουν!!

Λεφτός (sorry λεπτός) έρωτας, παθιασμένα φιλιά και τρυφερές αγκαλιές στα μπουζούκια για τον Αρη Σπηλιωτόπουλο και τη Φοίβη Γραμματικού! Το new talk of the town ζευγάρι εμφανίστηκε ασυγκράτητο στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης όπου  τραγουδάει ο Γιώργος Μαζωνάκης και, αδιαφορώντας...
για τα αδιάκριτα βλέμματα των θαμώνων, επιδόθηκε σε περιπτύξεις που δεν είχαν προηγούμενο!  Ειδικά για τον Πατρινό πολιτικό, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός τον «τσάκωσε» σε τόσο διαχυτικά ενσταντανέ με θηλυκό ταίρι του! 
Οσο για την όμορφη Φοίβη; Φαίνεται να έχει μαγέψει τον Αρη Σπηλιωτόπουλο τόσο με το καλλίγραμμο κορμί της και το χαμόγελό της όσο με την εξυπνάδα και το χιούμορ της! Ο 50χρονος πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και η 21χρονη σύντροφός του είναι full in love. 
Ακόμη και οι κοινοί φίλοι τους επιμένουν ότι «εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος», κάτι που το ζευγάρι έδειξε περίτρανα πριν από μερικά βράδια υπό τους ήχους των τραγουδιών του «Μαζώ».
Σχεδόν όλη νύχτα δεν αποχωρίστηκαν ο ένας την αγκαλιά του άλλου! Η Φοίβη έκανε την πιο σέξι εμφάνισή της, φορώντας βελούδινο παντελόνι και δαντελωτό διαφανές πουκάμισο που δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία! Ετσι μάγεψε τον ορμητικό Αρη, ο οποίος φαινόταν πολύ ευτυχισμένος δίπλα της. Ο ίδιος, ως αυθεντικός τζέντλεμαν, φρόντιζε να προλαβαίνει κάθε επιθυμία της συντρόφου του.

Οι δυο τους αποχώρησαν από το νυχτερινό κέντρο τα ξημερώματα, πιασμένοι χέρι χέρι, κάνοντας τους παπαράτσι να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για το καυτό φωτογραφικό υλικό που τους έδωσαν.

Δήμητρα Δάρδα

3 σχόλια:

  1. ΣΥΚΑ ΚΑΛΕ ...ΣΥΚΑ

    ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ Ο ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΣ, Ο ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΣ, ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ...

    ΜΩΡΗ ΤΖΑΚΟΥΖΑΤΗ ΠΑΤΡΙΝΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΩΚΩΛΙΕΣ ΣΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΓΥΡΗ,ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΙΜΑΤΖ ΜΕΙΚΕΡΣ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ;

    ΛΕΣ; ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΡΟΥΒΑ,ΤΟΝ ΡΕΜΟ,ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κρίμα τα νιάτα σου ρε κορίτσι μου,τα χαραμίζεις με έναν χλεχλέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive