Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Λήξη συναγερμού για τη βόμβα στο Κορδελιό. Μεταφέρεται σε πεδίο βολής όπου θα γίνει ελεγχόμενη έκρηξη - Στα σπίτια τους μπορούν να επιστρέψουν οι πολίτες. Στείλτε τη στη Μέρκελ ρε σύντροφοι, ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ είναι

Λήξη συναγερμού για τη βόμβα στο Κορδελιό
Καθοδόν για το πεδίο βολής Ασκού - Προφήτη όπου θα γίνει ελεγχόμενη έκρηξη βρίσκεται η Γερμανική βόμβα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που απενεργοποιήθηκε νωρίτερα από ειδική ομάδα του στρατού, στο πλαίσιο επιχείρησης που οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας....

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, αυτό σημαίνει ότι ο συναγερμός έχει λήξει και οι πολίτες μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
«Τέλος καλό όλα καλά. Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η επιχείρηση απενεργοποίησης και απομάκρυνσης της βόμβας», είπε χαρακτηριστικά και έκανε λόγο για μια πρωτόγνωρη επιχείρηση για τα ελληνικά δεδομένα, τη μεγαλύτερη οργανωμένη εκκένωση περιοχής σε καιρό ειρήνης, όπως είπε, κατά την οποία απομακρύνθηκαν περίπου 70.000 συμπολίτες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive