Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Τράπεζα Πειραιώς: Ανακοινώθηκαν επισήμως οι παραιτήσεις Ταμβακάκη, Λεκκάκου, Απαλαγάκη. Ο λόγος;;

[KoolNews]: Τράπεζα Πειραιώς: Ανακοινώθηκαν επισήμως οι παραιτήσεις Ταμβακάκη, Λεκκάκου, Απαλαγάκη
Τις παραιτήσεις του Α’ αντιπροέδρου του διοικητικού της συμβουλίου και ανεξάρτητου μέλους, Απόστολου Ταμβακάκη, του Β’ αντιπροέδρου του δ.σ. και μη εκτελεστικού μέλους Σταύρου Λεκκάκου, και της εντεταλμένης συμβούλου και CLO, Χαρούλας Απαλαγάκη, γνωστοποίησε και επισήμως, με ανακοίνωσή της, η Τράπεζα Πειραιώς....

Όπως αναφέρει η Τράπεζα, κ. Ταμβακάκης, με τη μεγάλη διοικητική και τραπεζική εμπειρία του εντός και εκτός Ελλάδας, διαδραμάτισε αποφασιστικό ρόλο, σε μία δύσκολη περίοδο για την εγχώρια αγορά και τη σταθερότητα του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Ο κ. Ταμβακάκης αποχωρεί, προκειμένου να προχωρήσει σε νέα επιχειρηματικά εγχειρήματα.
Ο κ. Λεκκάκος, σύμφωνα με την Τράπεζα Πειραιώς, ολοκλήρωσε έναν εποικοδομητικό κύκλο 25 ετών στον Όμιλο. Η βαθιά τραπεζική του γνώση, οι διοικητικές του δεξιότητες και η ανάληψη κορυφαίων θέσεων στον Όμιλο, προσέφεραν καθοριστικά στην πορεία ανάπτυξης της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς άλλωστε ο ίδιος διετέλεσε και Διευθύνων Σύμβουλος επί 5 έτη. Ο κ. Λεκκάκος αποχωρεί από τον Όμιλο, προκειμένου να επικεντρωθεί στον απαιτητικό ρόλο του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της MIG.
Η κ. Απαλαγάκη από την πλευρά της, όπως αναφέρει η Τράπεζα Πειραιώς, συνέβαλε σημαντικά επί 14 έτη ως Νομική Σύμβουλος της Τράπεζας, εκ των οποίων 11 έτη και ως μέλος δ.σ., ενώ άσκησε χρέη και Μεταβατικής Πρόεδρου το 2016. Με το πλούσιο νομικό της υπόβαθρο και την εκτεταμένη εμπειρία της, προσέφερε πολύτιμη στήριξη στην Τράπεζα σε μια κρίσιμη περίοδο. Η κ. Απαλαγάκη αποχωρεί από την Τράπεζα, καθώς από την 1 Μαρτίου 2017, αναλαμβάνει τη θέση της Γενικής Γραμματέως στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών.
Η Τράπεζα Πειραιώς προτίθεται να αντικαταστήσει τα μέλη που αποχωρούν στο εγγύς μέλλον. Σημειώνεται ότι η τράπεζα έχει ορίσει οκτώ νέα μέλη στο διοικητικό της συμβούλιο κατά το περασμένο έτος, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Γεώργιου Χαντζηνικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive