Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Το βίντεο για την Χρυσή Αυγή και η απάντηση...

Αποτέλεσμα εικόνας για Το βίντεο για την Χρυσή Αυγή και η απάντηση...

Ένα βίντεο  από τον Ιανουάριο του 2005 έφερε χθές στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών, για να επιβεβαιωθεί ότι η Χρυσή Αυγή υμνούσε το τρίτο ράιχ. Στο βίντεο εμφανίζονται...
οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Γιώργος Μισιάκας να χαιρετούν ναζιστικά και να τραγουδούν τον ναζιστικό ύμνο «Υπεράνω όλων η Γερμανία».
Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, πρόκειται για βίντεο από συναυλία που οργανώθηκε στην Αθήνα στις 30.01.05, με συνωμοτικό τρόπο από τη Χρυσή Αυγή, ενώ σε αυτήν ήταν παρούσα σε όλη τη διάρκεια η ηγεσία της οργάνωσης. 
Στο χώρο υπάρχουν ναζιστικές σημαίες, ενώ κυριαρχούν τα συνθήματα Sieg Heil (Ζήτω η νίκη) και Juden Raus (Έξω οι Εβραίοι).
https://youtu.be/ovD27q7_sY4  

Η απάντηση που εξέδωσε η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει τα εξής: 
Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που αντιστέκεται στη γερμανική οικονομική κατοχή γι’ αυτό και τα χρηματοδοτούμενα όργανα της Μέρκελ και του γερμανικού ΥΠΕΞ...
(που επιδοτούνται από το γερμανικό ίδρυμα Rosa Luxemburg) αναμασούν διαρκώς τις ίδιες και τις ίδιες συκοφαντικές αθλιότητες. 
Η ραγδαία άνοδος και τα διψήφια ποσοστά της Χρυσής Αυγής έχουν τρομοκρατήσει τα παπαγαλάκια της Μέρκελ και του Σόιμπλε. 
Τον αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου για μια Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες δεν θα τον σταματήσει η άθλια ψευδολογία και η προπαγάνδα της γερμανικής ανθελληνικής ολιγαρχία και των εγχώριων υποτακτικών της.

Ιδού τα ντοκουμέντα για την χρηματοδότηση των υβριστών από την Μέρκελ και το γερμανικό ΥΠΕΞ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Η Μέρκελ χρηματοδοτεί τον Σύριζα και τον Ψαρρά για να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή!
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

3 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εθνομηδενιστές τα παίρνουν χοντρά από παντού για να χτυπήσουν την ΧΑ και την Ελλάδα. Εγώ ψήφισα ΧΑ και επομένως μου είναι γνωστά, καθώς και η όλη εγκληματική και προδοτική δράση της αριστεράς στην Ελλάδα. Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό. Είναι ή όχι αυθεντικό το βίντεο ; Είναι σκηνοθετημένο ή οχι; Συμμετείχαν ή όχι σε ναζιστική σύναξη τα στελέχη της ΧΑ; Εμείς οι Έλληνες εθνικιστές Θέλουμε καθαρές κουβέντες και όχι μισόλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐθνικιστὴς δὲν εἶσαι ἀγαπητέ. διότι ἡ Χ.Α. ὄχι μόνον δὲν ἀνῆκε εἰς τὸν Ἑλληνικὸν Ἐθνικιστικὸν χῶρον ἀλλὰ τὸν εἶχε καὶ ἀπέναντί της. Εἶναι ὀργάνωσις Ἐθνικοσοσιαίστικὴ, μὴ ἔχουσα ὅμως τὰ ἀρχίδια νὰ κατέλθῃ εἰς τὴν πολιτικὴν μὲ αὐτὸ τὸ πρόσωπον, καπηλεύεται τὸν Ἑλληνικὸν Ἐθνικισμόν.
      Εἰς τὴν Πολιτικὴ σκηνὴν τῆς Ἑλλάδος σἠμερον ὑπάρχουν δύο ψεῦται, ἀδελφάκια εἰς τὴν πραγματικότητα, ἀντίθετα ἄκρα κατὰ τὸ φαίνεσθαι.
      Μὲ δύο λόγια: Ὅσον ἀριστεροὶ εἶναι οἱ Συριζαῖοι ἄλλο τόσον ἐθνικισταὶ εἶναι οἱ χρυσαυγῖται. Καὶ ἄν ὁ ΣΥΡΙΖΑ ἶναι σήμερον κυβέρνησις τοῦτο ὀφείλεται εἰς τὴν Χ.Α. Πῶς; Σκέψου!
      Τέλος, ἀγαπητέ, καὶ ἐσὺ ψεύδεσαι. Διότι ΔΕΝ εἶσαι ψηφοφόρος τῆς Χ.Α. ἀλλὰ ΜΕΛΟΣ αὐτῆς. Ἐνδρέπεσαι νὰ τὸ ὁμολογήσῃς;
      Υ.Γ
      Ὁ γράφων τυγχάνει ἱδρυτικὸν στέλεχος τοῦ Ἑνιαίου Ἐθνικιστικοῦ Κινήματος (ΕΝΕΚ).

      Διαγραφή
  2. Αν είσαι ιδρυτικό μέλος του ΕΝΕΚ και είσαι από την Θεσσαλονίκη ασφαλώς και θα γνωριζόμαστε. Δεν ψεύδομαι σε κανένα σημείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive