Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Αυτό που λίγοι πρόσεξαν στην Βουλή. ΜΗΝ το χάσετε. ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτό που λίγοι πρόσεξαν στην Βουλή
Δείτε, σκεφτείτε και συγκρίνετε.     Πολλοί κάνουν λόγο για μετατροπή της Ελλάδας σε εσωστρεφές αριστερόστροφο κράτος υψηλής φορολογίας, αυξημένης εγκληματικότητας και υποβαθμισμένης Παιδείας, η οποία απορρίπτει σταδιακά το φως της γνώσης των Ελλήνων. Οι δηλώσεις που γίνονται από κυβερνητικά στελέχη είναι ενίοτε αρκετά...
σημαντικές και ενδεχόμενα δείχνουν τις προθέσεις σε σχέση με την μελλοντική πορεία της χώρας, η οποία οδηγείται εκ των πραγμάτων στην απόλυτη ανέχεια, με εικόνες ανθρώπων να παλεύουν για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα να σοκάρουν καθημερινά.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας με την Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενουζέλας, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, εκθείασε, όπως μεταδόθηκε νωρίτερα, την σοσιαλιστική χώρα, η οποία περνά εποχή αναταραχών και μεγάλης φτώχειας.
Παραθέτουμε ξανά τα λόγια του:
«Οι κομμουνιστές που κυβερνούν την Ελλάδα σήμερα, γιατί κομμουνιστές είναι, έχουν πρότυπό τους τον Τσάβες και τον Μαδούρο, ο οποίος εφαρμόζει την δίαιτα Μαδούρο και έχουν χάσει από έξι κιλά τουλάχιστον οι Βενεζουελάνοι. (…)
Σας δίνω, λοιπόν, ορισμένα στοιχεία για αυτούς που έχουν πάθει απίσχναση και οι οποίοι είναι σε καθεστώς οικονομικού αποκλεισμού, όπως ξέρετε. Του ΟΗΕ είναι, αγαπητοί συνάδελφοι. Στο διάστημα έχουν ανεγερθεί ενάμισι εκατομμύριο κατοικίες πλήρως εξοπλισμένες. Και δόθηκαν δωρεάν. Ξέρετε τι είναι οι φαβέλες σε αυτές τις χώρες.
Ακούστε κάτι άλλο. Το δημόσιο χρέος είναι κάτω από το 30% του ΑΕΠ, η ανεργία είναι στο 5%, η ακραία φτώχεια που πριν από την Μπολιβαριανή επανάσταση ήταν στο 30%, σήμερα είναι στο 5% του πληθυσμού. Μάλιστα, ο αρμόδιος Οργανισμός του ΟΗΕ έχει ανακηρύξει την Βενεζουέλα ελεύθερη από την πείνα. Μάλιστα, το επισιτιστικό πρόγραμμα του ΟΗΕ φέρει και το όνομα του Τσάβες. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας».
Ο Ο.Η.Ε., ο οποίος διέπεται από την αριστερόστροφη ιδεολογία της Νέας Τάξης, ονόμασε την Βενεζουέλα «ελεύθερη από την πείνα» και η κυβέρνηση επικαλείται αυτά τα λόγια, προκειμένου να δείξει πως η πολιτική που ακολουθείται στην Ελλάδα οδηγείται ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση και είναι σωστή. Λίγοι το πρόσεξαν αυτό!
Εμείς σας δίνουμε κάποια βίντεο από την Βενεζουέλα για να δείτε πόσο «ελεύθερη από την πείνα είναι αλλά και το μέλλον για την χώρα που επιθυμεί η κυβέρνηση, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι εικόνες άλλωστε δεν απέχουν και πολύ από αυτό που είδατε στα παραπάνω βίντεο.

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει την διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος. Όσοι δεν το ξέρουν καλό είναι να το μάθουν έστω και τώρα. Η αναθεώρηση θα γίνει τη σύσταση λαϊκών συνελεύσεων και αποφάσεων των περιφερειακών συμβουλίων. Εν συνεχεία αφού αποφανθούν τα περιφερειακά συμβούλια και οι λαϊκές συνελεύσεις θα πάει στην βουλή με την διαδικασία του άρθρου 110 ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΕΣΤΙΑ αρ. φύλλου 40571 ΣαββατοΚύριακο 8-9 Οκτωβρίου 2017. Όλα αυτά φαίνονται εκ πρώτης όψεως φιλολαϊκά αλλά μόνο έτσι δεν είναι. Οι γκρούπες και τα κινήματα του δρόμου θα μονοπωλήσουν την διαδικασία στις λαϊκές συνελεύσεις διότι είναι από πριν συνεννοημένοι με τον ΣΥΡΙΖΑ άσε που τα τελευταία χρόνια έχουν εισχωρήσει και διαφθείρει την ελληνική κοινωνία. Έτσι θα έχεις π.χ. τον ΚΕΕΡΦΑ και τον ΑΝΤΙΦΑ να αποφασίζει με δικές του προτάσεις σχεδιασμένες από καιρό για το πώς θα αναθεωρηθεί το Σύνταγμα λες και είναι οργανωμένα κόμματα του κοινοβουλίου. Ο Σκουρλέτης και το υπουργείο εσωτερικών σκοπεύουν να αναθεωρήσουν τον Καλλικράτη και να αλλάξουν τον εκλογικό νόμο στην τοπική αυτοδιοίκηση έτσι θα αποδυναμώσουν τους δημάρχους και θα δυναμώσουν τις λαϊκές συνελεύσεις που θα ελέγχονται από κινήματα του δρόμου. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ αρ. φύλλου 2115 Τετάρτη 22 Φεβρουάριου 2017. Οι σκοποί της αλλαγής στο Καλλικράτη είναι να μην έχουν δύναμη τα εκλεγμένα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια και να νομιμοποιηθούν χιλιάδες αλλοδαποί. ΕΣΤΙΑ αρ. φύλλου 40687 Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017. Τώρα η κυβέρνηση θέλει να λειτουργήσει ιστοσελίδα και πλατφόρμα για την διαδικασία της αναθεώρησης του Συντάγματος όπως μας πληροφορεί η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αρ. φύλλου 29472 Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 στην στήλη του πρωτοσέλιδου "σήμερα" στην καταχώρηση "Αναθεώρηση". Όλα τα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ - ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ κόμματα, κινήματα και παρατάξεις πρέπει να ενημερωθούν και να κατέβουν έτοιμα με προτάσεις αλλιώς τα κινήματα του δρόμου θα κάνουν πάρτη στο κορυφαίο θεσμό του κράτους, το ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive