Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Βρε ΑΝΤΕ πηδήξου αγόρι μου. Ο Βαυαρός ΥΠΟΙΚ προκαλεί την Αθήνα: Δώστε μας εγγυήσεις για χρυσό ή ακίνητα για να σας δώσουμε χρήματα


Με εγγυήσεις συνέδεσε την περαιτέρω χρηματοδότηση προς την Ελλάδα ο xριστιανοκοινωνιστής (CSU) Βαυαρός υπουργός Οικονομικών.  Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Bild» ο Μάρκους Σέντερ είπε συγκεκριμένα ότι νέα δισ. ευρώ μπορούν να δοθούν στην Ελλάδα μόνο με εγγυήσεις «υπό την μορφή χρυσού ή ακινήτων»....
Εξάλλου σκληρή είναι και η τοποθέτηση της οικονομικής επιτροπής του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (CDU), η οποία μάλιστα έκανε έκκληση να μην υπάρχει «απαγόρευση σκέψεων στο θέμα της διαμάχης για τις μεταρρυθμίσεις και τα μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα. Ακόμα και η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη πρέπει να εξεταστεί τουλάχιστον κατά το μεσοδιάστημα», δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Στάιγκερ, γενικός γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, στην εφημερίδα «Neue Osnabrücker Zeitung». Ο συντηρητικός πολιτικός απέρριψε επίσης «άλλες εκπτώσεις» προς την Αθήνα, σύμφωνα με όσα αναφέρει τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
«Η Ελλάδα αιωρείται μεταξύ του ενός και του άλλου δανείου και μέχρι τώρα δεν έχει εκπληρώσει του όρους λιτότητας της Κομισιόν, της ΕΤΚ και του ΔΝΤ», σύμφωνα με την οικονομική επιτροπή του CDU, γράφει η γερμανική εφημερίδα. Στην κατάσταση αυτή «είναι το λάθος μήνυμα» να εξασφαλιστούν ελαφρύνσεις χρέους. «Κάτι τέτοιο θα ήταν σαν παραδοχή της συνεχούς χρηματοδότησης της Ελλάδας σε βάρος αξιόπιστων χωρών και των αποταμιευτών», σύμφωνα με την επιτροπή.

3 σχόλια:

  1. Ποιος ξέρει ποιος απόγονος κάποιου, Λεβύ, Κοέν, Γιαχούντα κ.α. κρύβεται πίσω από το όνομα Βόλφγκανγκ Στάιγκερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μας δώσει η Γερμανία πίσω το κατοχικό δάνειο έντοκα και τις πολεμικές αποζημιώσεις και ας βάλει τα υπόλοιπα στον κ@λ@ της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού δέν έχουμε έναν έναν πολιτικό με αρχιδια όλοι αδελφές είναι καλά μας κάνουν !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive