Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Οι «53» εναντίον Μουζάλα

mouzalas_prosfug
Αιτία υπήρξε μια αποστροφή του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, στην ομιλία του, στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, όπου έκανε λόγο για «αποτρεπτική πολιτική στο μεταναστευτικό». Η τοποθέτηση αυτή του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής προκάλεσε την οργή της «κίνησης των 53»...
 που τονίζουν πως στόχος της κυβέρνησης πρέπει να είναι η φιλοξενία και η ομαλή ένταξη των μεταναστών και προσφύγων στην χώρα, με πολιτικές όπως την διάθεση κενών διαμερισμάτων σε αυτούς, και όχι μια φοβική πολιτική αποτροπής από την επικράτεια, που περισσότερο ταιριάζει σε συντηρητικές, και όχι προοδευτικές, κυβερνήσεις.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η κυβέρνηση προετοιμάζεται για ραγδαία αύξηση των προσφυγικών ροών το αμέσως επόμενο διάστημα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, υπό το φόβο κατάρρευσης της συμφωνίας ΕΕ – Άγκυρας ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής παρήγγειλε 100.000 δελτία παροχής ασύλου.
Να σημειωθεί, τέλος, ότι 15 Μαρτίου, ξεκινούν και οι επαναπροωθήσεις μεταναστών προς τη χώρα μας, βάσει της Συνθήκης του Δουβλίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive