Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!! «ΜΑΣ ΦΟΒΟYΝΤΑΙ ΟΛΟΙ» A.Σώρρας: «Πάμε για κυβέρνηση - Εχουμε 35% - Τα 600 δισ. δολ. ήδη κατατέθηκαν και η Ελλάδα ξεχρέωσε»

«Από το 2012 τα εξακόσια δισεκατομμύρια έχουν μπει στον κυρίαρχο ελληνικό λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας και ανήκουν σε κάθε Έλληνα. Γίνεται μια εντολή εξουσιοδότησης, με την οποία ο πολίτης πληρώνει» τονίζει ο Αρτέμης Σώρρας... σε κυριακάτικη εφημερίδα στην οποία έδωσε συνέντευξη, όπου επίσης τονίζει ότι είχε φτάσει σε ποσοστό το 35% στις δημοσκοπήσεις πριν από ένα μήνα και εξ αυτού του λόγου στοχοποιείται.
 
Επίσης μιλάει για την δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα από πρώην μέλος της οργάνωσης, για τις κατηγορίες περί υπεξαίρεσης χρημάτων, χρέη και αρχαιοκαπηλία και για τις επιθέσεις στα γραφεία του μίλησε ο Αρτέμης Σώρρας σε κυριακάτικη εφημερίδα.
 
Μεταξύ άλλων, ο Αρτέμης Σώρρας, αναφέρει σχετικά με τα απίθανα ποσά που ισχυρίζεται πως έχει «ο κόσμος ξεχρεώνει με δικά του λεφτά. Από το 2012 τα εξακόσια δισεκατομμύρια έχουν μπει στον κυρίαρχο ελληνικό λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας και ανήκουν σε κάθε Έλληνα. Γίνεται μια εντολή εξουσιοδότησης, με την οποία ο πολίτης πληρώνει».
 
Όσο για τα χρήματα, που αναγκάζονται να πληρώσουν οι πολίτες που τον ακολουθούν, υποστηρίζει ότι πηγαίνουν στους δικαστικούς επιμελητές, ενώ παρότι – κατά δήλωσή του- τρισεκατομμυριούχος, δεν θα έδινε δανεικά σε κάποιον που θα του ζητούσε κι αυτό γιατί: «Δεν υπάρχει περίπτωση να του δώσω λεφτά, θα τον πάρω στη δουλειά. Αν κάποιος πεινάει και του δώσεις να φάει ψάρι, την άλλη μέρα θα ξαναπεινάσει. Πρέπει να τον μάθεις να ψαρεύει» (κινεζικό ρητό, παρεπιπτόντως, αλλά μικρή σημασία έχει...).
 
Στις κατηγορίες πρώην συνεργατών του για υπεξαίρεση χρημάτων ο Αρτέμης Σώρρας απαντά επιτιθέμενος και χρησιμοποιώντας απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Για τον πρώην δικηγόρο και κουμπάρου, λέει χαρακτηριστικά: «Οι προδοσίες είναι μέσα από τον κύκλο σου. Οι μεγάλοι άσπονδοι εχθροί μου δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα, μόνο με σέβονται. Αυτός που θα με προδώσει θα είναι κοντά σε μένα. Ο γυφτοκούμπαρος, έτσι τον λέω εγώ – ξέρεις η ψείρα και η βλαχιά είναι στον γιακά, δεν βγαίνει ποτέ – είναι 30 χρόνια δικηγόρος μου και κουμπάρος μου. Όταν τον γνώρισα, ο πατέρας μου ήταν εργολάβος, αυτός ένα φτωχόπαιδο από την Ακολη. Ήμουν 18 ετών και είχα εργολαβική εταιρεία δική μου. Αυτός ο κουμπάρος ήρθε στην οικογένεια Σώρρα και πήρε μεγάλες δουλειές».
 
Ερωτώμενος για τις καταγγελίες σε βάρος του για χρέη και αρχαιοκαπηλία, αρνείται πεισματικά να απαντήσει, μένοντας στο: «Να ασχοληθούμε με τίποτα σοβαρό. Εσείς οι δημοσιογράφοι στέκεστε σε ό,τι λέει ο κάθε κερατάς».
 
Για το θέμα, της δολοφονίας της Θώμης Κουμπούρα, από πρώην μέλος της οργάνωσης, ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις», αναφέρει: «Η δολοφονία ήταν μια αφορμή να χρεώσουν την “Ελλήνων Συνέλευσις”. Αν έρθουν 10 μασόνοι που μας μισούν να ανοίξουν γραφείο, δεν μπορούμε να τους πούμε “όχι”. Αυτόν (σ.σ. τον Μπαλαντίνα) τον στείλαμε στον διάολο, τον διώξαμε. Για τη Θώμη λυπάμαι πάρα πολύ. Και για τους δύο λυπάμαι, γιατί ο ένας είναι στη φυλακή και ο άλλος στο χώμα, αν και δεν ξέρουμε τι έγινε γιατί δεν έχει βρεθεί το όπλο. Άρα όταν δεν έχεις όπλο και βρεθεί ένας τρελός να πει “τη σκότωσα”, δεν σημαίνει ότι το έκανε. Μπορεί και να μην είναι αυτός. Είναι μια τρελή ομολογία, η οποία είτε κάποιον έτσι βολεύει, είτε τελικά είναι ποτισμένος με τόσα χάπια και φάρμακα, που μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Είμαστε σαν τα σπίτια με τα κόκκινα φωτάκια. Όλοι έρχονται να μας πούνε και να διαβάλουν».
 
Οσον αφορά το αν θα κατέβει στις εκλογές ο Αρτέμης Σώρρας υποστηρίζει ότι θα το κάνει και προεξοφλεί, μάλιστα, ότι θα... σκίσει. «Όχι μόνο θα κατέβω, αλλά θα πάρω την Ελλάδα με κάθετη κυριαρχία. Οι επόμενες εκλογές είναι των Ελλήνων. Τα ποσοστά μας είναι τεράστια, πριν από ενάμιση μήνα ήμασταν στο 35%. Μεγάλη πολυτέλεια για μένα θα είναι η απελευθέρωση της Ελλάδας. Όλα τα καθίκια απέναντι στον ελληνικό λαό θα τα βάλω να γονατίσουν. Αυτό είναι τεράστια ικανοποίηση. Θα σπαταλήσω τη μεγαλοπρέπειά μου γι αυτούς, θα το κάνω». 
 
Οι ισχυρισμοί Σώρρα όμως, δεν σταματούν ούτε στο πόσο χρήματα διαθέτει, ούτε στο ποσοστό που θα καταγράψει η “Ελλήνων Συνέλευσις”. Φυλάει έναν ακόμα, για τους πρόσφυγες με τα χιλιάδες ευρώ στην κατοχή τους (που όμως επιλέγουν να μένουν σε καταυλισμούς;) «Έχουμε μια λίστα με 97 διαφορετικές φυλές. Δεν έρχονται μόνοι τους, τους φέρνουνε. Έχουν όλοι χρήματα. Έχουμε ένα περίπτερο που έχουμε τραβήξει τουλάχιστον 160' βίντεο, στο οποίο όλοι οι λαθρομετανάστες είναι φορτωμένοι με 500άρικα. Έχουμε ένα περίπτερο που ο καθένας μπαίνει μόνο με πεντακοσάρικο και παίρνει πράγματα. Έχουμε πιάσει μετανάστες που έχουν 150 χιλιάρικα. Έχουμε από ένα νοσοκομείο τουλάχιστον 15 βίντεο, που μετανάστες έχουν 150.000, 60.000, 70.000, 80.000 ευρώ πάνω τους, χρήματα που ο Έλληνας ποτέ δεν θα τα είχε. Η Ελλήνων Πολιτεία θα ψάξει όλα τα στοιχεία. Από που έρχεσαι, γιατί ήρθες...».

12 σχόλια:

  1. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ..

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤE ΕΡΠΕΤΑ,ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ..!!!!
    -----------------------------

    Viky Charalambous ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΣ …"ΑΓΑΠΗΣΑΝ" ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ.

    ΟΣΟ ΚΤΥΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΜΦΑΝΗΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΛΕΧΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΠΟ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ.

    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ, ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΣΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΡΑΠΤΩΣ, ΔΩΣΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΦΕΚ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.

    ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ…

    ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..

    ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕKΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΠΡΑΞΗ ΛΟΓΩ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

    ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΤΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ …

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, Η ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΚΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΙΚΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…

    ΑΠΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΑΡΑΤΑ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;
    ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΚΥΡΙΟΙ…!!!!

    Υ.Γ.
    ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟΥ,ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΤΕΝΤΩΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΜΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΔΩΣΕ...

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΥΡΩ,ΚΑΤΙ ΚΕΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ??
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=sU1fI-zmDPI&feature=youtu.be&t=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ...

      ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ..!!

      Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ,ΣΠΑΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ…

      ΕΛΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΕΛΑΤΕ…!!!

      ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΩ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ,ΤΟΤΕ ΔΕΣΤΕ ΜΕ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΦΑΝΟΥΝ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ…

      ΤΟ ΤΟΛΜΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ??

      Διαγραφή
  3. Ἀκόμη κυκλοφορεῖ ἐλεύθερος;
    "Κάτι σάπιο ὑπάρχει στὸ βασίλειο τῆς Δανιμαρκίας"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ??
      ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..!!!!

      https://www.youtube.com/watch?v=sU1fI-zmDPI&feature=youtu.be&t=1

      ΕΔΩ ΠΑΛΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΝΑΔΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΕΝΩΠΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΙΧΝΟΣ ΨΕΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ...

      https://endpatras.wordpress.com/2014/05/31/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84/

      Διαγραφή
  5. παντως δεν θελει πολυ μυαλο να καταλαβει ο κοσμος οτι εισαστε απατεωνες. 5 χρονια γιατι δεν εμφανιζετε τα ομολογα η χρηματα παρα μονο κατι κωλοχαρτα?
    οσο για τους κωδικους που λετε γιατι δεν φερνεται την σειριακη σειρα των ομολογων στα καναλια?? διοτι ειναι του απατεωνα βωσνυ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...

      ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

      http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

      Νικος Κωλετσης:
      ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

      ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

      Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

      ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
      ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

      ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ...

      ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ??
      ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!! http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

      ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ,ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ..
      ΔΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ.!!!
      http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

      Διαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΤΗΣΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ????????????ΤΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ??????????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
    ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΙΑΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ??????????ὍΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΩΝ 100 ΔΙΣ ΣΤΟ ΤΧΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ??

      ΣΤΟΝ ΘΕΜΟ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ..!!!

      10.01.17 ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

      https://www.youtube.com/watch?v=59eU3fiuFjo

      ΜΕΤΑ....

      ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤ1 ΜΕΓΑ Η ΣΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΙΔΑ ΞΕΝΑ...

      ΔΕΙΤΕ..!!!

      ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ??
      ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..!!!!

      https://www.youtube.com/watch?v=sU1fI-zmDPI&feature=youtu.be&t=1


      Υ.Γ.
      ΠΑΡΕ ΟΜΩΣ ΤΟ "ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ..

      Διαγραφή
  7. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive