Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Ο ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Reina - «Επιλέξαμε το κλαμπ επειδή εκεί γιόρταζαν οι άπιστοι» (φωτό, βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για επίθεση στο Reina
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ. Ενώ το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται στην Τουρκία για τη σύλληψη του δράστη, με ανακοίνωσή του ανέλαβε τελικά το Ισλαμικό Κράτος την ευθύνη για το μακελειό στο κλάμπ Reina της Κωνσταντινούπολης με τους 39 νεκρούς και τους 69 τραυματίες....
 Παράλληλα, ο Τούρκος πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, έδωσε διευκρινίσεις για την αιματηρή ένοπλη επίθεση στο κλαμπ Reina  λόγω των συγκεχυμένων ή παραπλανητικών πληροφοριών που κυκλοφορούν  στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Όπως, μάλιστα, υποστήριξε ο δράστης του μακελειού δεν ήταν ντυμένος Άγιος Βασίλης. «Η αστυνομία και οι υπηρεσίες ασφάλειας θα μοιραστούν όσες πληροφορίες διαθέτουν σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τις έρευνες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet η ανακοίνωση του Ισλαμικού κράτους έχει ως εξής «Σε συνέχεια των ευλογημένων επιχειρήσεων που το Ισλαμικό κράτος επιχειρεί εναντίον των υπερασπιστών του σταυρού, ένας ηρωϊκός στρατιώτης του Χαλιφάτου χτύπησε στην Τουρκία ένα από τα πιο φημισμένα νυχτερινά κέντρα όπου οι Χριστιανοί γιορτάζουν την εορτή των αποστατών (σ.σ. Πρωτοχρονιά).
Σύμφωνα με την εφημερίδα Milliyet,  ο δράστης χρησιμοποίησε  τέσσερις γεμιστήρες των 30 σφαιρών και εκτέλεσε τα θύματά του πυροβολώντας τα στο κεφάλι σχεδόν εξ επαφής και μάλιστα όχι μόνο μία φορά  Τα στοιχεία από τις πρώτες νεκροψίες που έγιναν στα θύματα της πολύνεκρης τραγωδίας αποκαλύπτουν την ψυχραιμία και τον "επαγγελματισμό" του δράστη.
Νωρίστερα οι τουρκικές Αρχές θεωρούσαν εσφαλμένα  έναν πολίτη του Καζακστάν που βρισκόταν στην Τουρκία για επιχειρηματικούς λόγους, ως το δράστη της τρομοκρατικής ενέργειας.

Τρομοκρατημένος από την παραπλανητική δημοσιότητα και φοβούμενος για τη ζωή του έσπευσε στην αστυνομική διεύθυνση της Zeytinburnu στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να αποδείξει ότι δεν είχε σχέση με το αιματηρό γεγονός, την τρομοκρατία και το ISIS, όπως κατηγορείτο από τα ΜΜΕ και αρκετούς λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από όπου και διακινήθηκαν αρχικώς οι φωτογραφίες του.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι φωτογραφίες απεικονίζουν όντως τον ίδιο και τραβήχτηκαν στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

turkey 11

rtiena
3BBEFA6100000578 4079112 image a 72 1483227778624


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive