Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

"Οι φλέβες του σπάνε, αιμορραγεί, οι κοριοί του πίνουν το αίμα"! Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου (Βίντεο)

Η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ κρίσιμη. Ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου μίλησε στην κάμερα του Ε και στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη για τις δύσκολες ώρες που περνάει ο πρωην πολιτικός στη φυλακή. Συγκριμένα, ανέφερε πώς τα αγγειακά του προβλήματα έχουν φτάσει στο σημείο να πρήξουν τα πόδια του, να σπάσουν οι βλέφες και οι κοριοί να του πίνουν το αίμα σιγά σιγά. Δείτε ακριβώς τις ανατριχιαστικές του δηλώσεις στο παρακάτω βίντεο>>

3 σχόλια:

  1. κοριοί σαν αυτόν έπιναν το αίμα του ελληνικού λαού 100 χρόνια,ποιός θα το έλεγε όμως οτί θα υπάρχει πιό άσχετος απο αυτόν εν έτη 2017 στο συγκεκριμένο υπουργείο;ο πάνος ο καμμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν έπινε το αίμα των ΕΛΛΗΝΩΝ επί 30 χρόνια, ήταν καλά;

    Παραμένει αμετανόητος και ούτε έχει επιστρέψει τα κλεμμένα.

    Δεν νομίζω ότι πρέπει να συγκινηθούμε, θα ήταν το λάθος μήνυμα προς τα λαμόγια που ακόμα κυκλοφορούν ελεύθερα.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πίσω ἀπὸ τὸν ἄθλιον ὑπάρχουν οἱ ἀθλιώτεροι.
    Παρονομαστὴς ὁ ἴδιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive