Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΤΙ λες ρε ΚΟΠΑΝΕ; Μαζί τα φτιάξατε; Μουζάλας: Όλα τα ξενοδοχεία ανήκουν στο κράτος - ΒΙΝΤΕΟ

Μουζάλας: Όλα τα ξενοδοχεία ανήκουν στο κράτος - ΒΙΝΤΕΟ
Χαμός με νέες δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό – Πως αντέδρασαν οι δημοσιογράφοι. Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε με έντονη ανησυχία στο el.gr τις κυβερνητικές δηλώσεις σχετικά με την επίταξη ξενοδοχείων, προκειμένου σε αυτά να μείνουν, κόντρα στην θέληση των ξενοδόχων «μετανάστες και πρόσφυγες»....
 Θυμηθείτε τα σχετικά μας άρθρα με ηχητικά αποσπάσματα από τις δηλώσεις του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.  Επίταξη περιουσιών των Ελλήνων για να μείνουν «μετανάστες»  «Τα ξενοδοχεία δεν είναι σπίτια των ξενοδόχων»  Σε πιο πρόσφατο βίντεο, αυτή την φορά, με δηλώσεις του κ. υπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, οι δημοσιογράφοι μένουν έκπληκτοι με τις δηλώσεις για τα ξενοδοχεία.  Ρωτούν ανήσυχοι τον κ. Μουζάλα αν τα ξενοδοχεία δεν είναι πια περιουσία των ξενοδόχων και εκείνος απαντά ξανά πως «δεν είναι σπίτια τους και έχουν άδεια δημόσιας λειτουργίας», άρα ανήκουν στο κράτος μπορούν επιταχθούν ανά πάσα στιγμή.  Οι δημοσιογράφοι του σταθμού κάνουν λόγω για καθεστωτικές πολιτικές και αναρωτιούνται να σε λίγο το κράτος θα αναγκάσει τους Έλληνες πολίτες να φιλοξενήσουν «μετανάστες» στα σπίτια τους. Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive