Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΣΑΣ λέει κάτι; ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ στηρίζουν τους πούστηδες; Ο Μητσοτάκης «αδειάζει» Γιακουμάτο, που χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία κολλητική


Θύελα αντιδράσεων έχει προκαλέσει  η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ, Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο οποίος χαρακτήρισε την ομοφυλοφυλία κολλητική ασθένεια. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε τον βουλευτή να ζητήσει συγγνώμη απ' όσους (ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ) έθιξε...
τονίζοντας πως το κόμμα του δεν δέχεται κάθε είδους διάκριση.
«Η δήλωση του κ. Γιακουμάτου ήταν ατυχής. Του ζήτησα να ανακαλέσει & να ζητήσει συγγνώμη απ' όσους έθιξε. Η Ν.Δ. δεν ανέχεται καμία διάκριση», έγραψε στο Twitter ο κ. Μητσοτάκης.

Η δήλωση του κ. Γιακουμάτου ήταν ατυχής. Του ζήτησα να ανακαλέσει & να ζητήσει συγγνώμη απ' όσους έθιξε. Η Ν.Δ. δεν ανέχεται καμία διάκριση.
Γιακουμάτος: Συγνώμη, δεν είμαι ομοφοβικός
Ελάχιστα λεπτά μετά την ανάρτηση του προέδρου της ΝΔ, ο κ. Γιακουμάτος με δήλωσή του ζήτησε συγγνώμη, δίνοντας διευκρινήσεις για όσα είπε σε συνέντευξή του ότι η ομοφυλοφιλία είναι «κολλητική αρρώστια».

«Επειδή γίνεται μεγάλη σπέκουλα και διαστρέβλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με συνέντευξη που παραχώρησα στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ξεκαθαρίζω ότι: Δεν υπήρξα και δεν είμαι ομοφοβικός το οποίο δηλώνω ξεκάθαρα», τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ και προσθέτει: «Και όπως δηλώνω ρητά σέβομαι απόλυτα τον σεξουαλικό προσανατολισμό κάθε ανθρώπου. Το επίμαχο σημείο αναφέρεται σε μια συζήτηση για τα πρότυπα.

Είμαι 40 χρόνια ειδικό παθολόγος και δεν θα μπορούσα να πω ποτέ ότι η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια. Έχω ψηφίσει και το σύμφωνο συμβίωσης και το νομοσχέδιο για την άρση οποιασδήποτε διάκρισης. Για όλους όσους εξαιτίας της παραπληροφόρησης όχι αθώων δημοσιογραφικών οργάνων εθίγησαν ζητώ συγγνώμη».

«Άδειασμα» και απο Κικίλια
Νωρίτερα με μία ανάρτηση στο twitter τον βουλευτή του κόμματος Γεράσιμο Γιακουμάτο, «άδειασε» και ο εκπρόσωπος τύπου Βασίλης Κικίλιας.

«Η @neademokratia σέβεται το σεξουαλικό προσανατολισμό κάθε ανθρώπου», ανέβασε στο λογαριασμό του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βασίλης Κικίλιας.

Η δήλωση Γιακουμάτου
Νωρίτερα ο Γεράσιμος Γιακουμάτος σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πως η ομοφυλοφιλία είναι μία κολλητική αρρώστια.

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι δεν μπορείς να προτείνεις αυτό το θέμα ως μεγάλο πλεονέκτημα. Είναι κάτι που το έχουν όλοι. Δεν μπορείς να μου ανάγεις την ομοφυλοφιλία σε παράδειγμα προς μίμηση.

Ο ομοφυλόφιλος είναι δύο ειδών, για να το καταλάβετε ιατρικά. Είναι οι επίκτητοι και οι συγγενείς, οι οποίοι γεννιόνται έτσι και δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα. Τα οιστρογόνα του είναι περισσότερα από τα ανδρογόνα.

Δεν είμαι ομοφοβικός. Απλώς πρέπει να έχουνε όλοι παραδείγματα. Άμα δεις στην τηλεόραση όλα τα παραδείγματα είναι το 90%, τα πετυχημένα, ομοφυλοφιλικά. Όταν το παιδί βλέπει ότι ανεβαίνει, ανεβαίνει, ε… κολλάει. Είναι κολλητική αρρώστια».

2 σχόλια:

  1. Γινε πουστης να δεις ασπρη μερα...Στην πουστοποιηση της χωρας μας οδηγουν οι αρχιδηδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχρηστε, είσαι και γιατρός! Αν δεν είναι ασθένεια (μυαλό,ψυχολογικο κ.α) τι είναι; Φυσιολογικό; Τοτε εμείς τι είμαστε; οι "ανώμαλοι"... Ουστ,Κότα ε! Κότα...για να έχεις θέση βολευτή στο μέλλον...τα δίνεις όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive