Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Η Ευριδίκη Παπαδοπούλου:«Μας έχει βγάλει από τα ρούχα μας ο Τσίπρας». ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Sexy και ατίθαση!
Εκανε σπουδές marketing, αλλά την κέρδισε ο χώρος της μόδας, καθώς είχε συμμετάσχει στον θρυλικό διαγωνισμό ομορφιάς Playmate
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι το κορίτσι που κοσμεί τον μήνα Φεβρουάριο στο ημερολόγιο του 2017 που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό με την «Εspresso»....


Πρόσφατα, για τις ανάγκες γνωστής εταιρίας, έκανε φωτογράφιση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί μόνο με τα εσώρουχα στο μπαλκόνι, με φόντο τη Βουλή των Ελλήνων, κάνοντας με τον τρόπο αυτό τη δική της διαμαρτυρία για το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας μάς έχει... βγάλει από τα ρούχα μας! Από παιδί η Ευρυδίκη τρελαινόταν να ταξιδεύει με την οικογένειά της. Μιλάει αγγλικά αλλά και τουρκικά, τα οποία της έμαθε η μητέρα της, της οποίας η καταγωγή είναι από τα Πριγκιποννήσια!

Γεννήθηκε στην Κηφισιά και ζει εκεί ως σήμερα.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Marketing.

ΣΤΟΧΟΣ - ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Κοιτάει κάθε μέρα και πιο ψηλά, μια και κάνει διεθνή καριέρα πλέον.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Λάτρης του pilates και της ιππασίας, αφιερώνει αρκετό χρόνο για το σώμα της, ενώ λατρεύει να ιππεύει το πιο υπερήφανο ζώο, το άλογο.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Εχει αδυναμία στα γλυκά.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Την κέρδισε ο χώρος της μόδας, καθώς είχε συμμετάσχει στον θρυλικό διαγωνισμό ομορφιάς Playmate.

ΣΤΕΚΙ: Rakkan, καθώς είναι λάτρης του sushi, όμως συχνά θα τη συναντήσουμε και στο Barque για κρεατικά!

ΦΛΕΡΤ: Το φλερτ του τετ α τετ εκλείπει και στις ημέρες μας οι άντρες εκδηλώνονται περισσότερο μέσω των μέσων κοινωνικών δικτύωσης.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Θέλει τον άντρα να σέβεται, να είναι ευγενικός, ισχυρός, μερακλής και... large, ώστε να αφήνεται πάνω του.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Αυτήν την περίοδο αλωνίζει την υφήλιο και κάνει φωτογραφίσεις, ενώ όταν επιστρέφει στην Ελλάδα και στον λιγοστό χρόνο που της απομένει εργάζεται επιλεκτικά ως μοντέλο σε εκθεσιακά κέντρα.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Εύχεται να παραμείνει sexy και ατίθαση για πάντα, να βρει τον άντρα που θα την απογειώσει σε όλα τα επίπεδα και θα τη συνοδέψει σε άγνωστους προορισμούς, που ακόμη δεν επισκέφθηκε.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Το Dubai και η Νέα Υόρκη.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ: Χαρακτηρίζει τον εαυτό της ατίθασο, λέει ότι είναι κακομαθημένη και άκρως απαιτητική, καθώς δεν συγχωρεί την απιστία.

Φωτό: Vaggelis Papajim

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive