Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ προς Άγκυρα: «Σας περιμένουμε αν νομίζετε ότι έχετε τη δύναμη να τα βάλετε με την Ελλάδα» (Βίντεο)

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.Τις  πρώτες δηλώσεις μετά την τουρκική επιχείρηση  στα Ίμια την Κυριακή έκανε ο Έλληνας Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, προκαλώντας και προειδοποιώντας την Αγκυρα, ότι αν... νομίζει ότι έχει περιθώρια να αμφισβητήσει στην πράξη την ελληνική εδαφική κυριαρχία θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις
Τις δηλώσεις αυτές ο Α/ΓΕΕΘΑ τις έκανε κατά τη διάρκεια τελετής  παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, στον Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο, στο Γ’ Σώμα Στρατού.
Πιο συγκεκριμένα  κατά την διάρκεια της εκεί παρουσίας του ο Ναύαρχος, Ευάγγελος Αποστολάκης, ερωτήθηκε για το περιστατικό που σημειώθηκε το πρωινό της Κυριακής στην περιοχή των Ιμίων.
«Είμαστε σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή αν αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους επιδείξεις και ενέργειες, οι οποίες δεν βοηθούν καθόλου το κλίμα για συνεργασία και ηρεμία στην περιοχή» ενώ σημείωσε παράλληλα: «Είμαστε έτοιμοι τόσο το Ναυτικό, όπως και ο Στρατός και η Αεροπορία, να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε προκλητική ενέργεια στην περιοχή αν θεωρούν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν τις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις».
 
Και βέβαια, έσπευσε να συμπληρώσει πως ο ίδιος δεν θεωρεί σοβαρό το περιστατικό: «Δεν το θεωρώ ιδιαίτερα σοβαρό. Έχουμε ένα σωρό προβλήματα να λύσουμε στην περιοχή»

3 σχόλια:

  1. O αρχηγός μας δουλευει.Κανει τον νταη αλλα ο μωαμεθανικος ΛΑΘΡΟ στρατος του Ερντογαν κατακλυζει τα νησια και την χωρα μας.Για τον στρατό αυτο ο αρχηγος τίποτα δεν κανει.Αυτο λεγεται ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.Ας το θυμαται αυο ο Προδοτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H ΠΡΟΆΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΟΥΤΡΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ
    Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015
    ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΒΑΖΕΙ STOP ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!
    http://indobserver.blogspot.gr/2015/09/stop.html
    ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΔΩ?
    Ο ΚΑΙΡΌΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΠΌΜΠΕΥΣΗ ΑΛΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και με τι στρατο θα αντιμετωπισουμε τα ισλαμια "αρχηγε"?Με τους ελαχιστους κομμαντος που μας απεμειναν?Γεμισατε τον στρατο με πουσταρια,μαμοθρεφτα που νομιζουν οτι ειναι στην κατασκηνωση,αλβαναρια,τουρκαλαδες και καθε ανθελληνικο σκουπιδι.Με αυτους θα πολεμησετε τους τουρκαλαδες ,τους αλβανους ή τους σκοπιανους?Με το πρωτο μπαμ θα τρεξεις να το σκασεις μαζι με αυτα τα σκουπιδια που σε διορισαν "αρχηγε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive