Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Τιερί Μεϊσάν: «Η Β.Νούλαντ εκβιάζει το Ν.Αναστασιάδη με εκκρεμότητές του στην αμερικανική Δικαιοσύνη»

Θα δοθεί απάντηση ή θα στρουθοκαμηλίζουν. Από καιρό ήταν  γνωστός ο βιασμός του από την αισχρή Νούλαντ  και όλοι έκαναν και κάνουν τα στραβά μάτια. Αντί να τον εκβιάσουν ανάποδα για την ίδια υπόθεση, να παραιτηθεί. Εκτός αν για την αμέλεια αυτή, πρέπει να αναζητήσουμε πάλιν δάκτυλο Νούλαντ...

Ευρής Μπίλλης
ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ
Τιερί Μεϊσάν: «Η Β.Νούλαντ εκβιάζει το Ν.Αναστασιάδη με εκκρεμότητές του στην αμερικανική Δικαιοσύνη»
Σε μια πρωτοφανή αποκάλυψη προχώρησε ο γνωστος δημοσιογράφος-γεωπολιτικός αναλυτής Τιερί Μεϊσάν  (http://www.voltairenet.org/article194886.html ) ότι η Β.Νούλαντ εκβιάζει τον πρόεδρο της Κύπρου Ν.Αναστασιάδη με ποινική δίωξη από την αμερικανική Δικαιοσύνη για την της εταιρείας Imperium στην οποία τότε ήταν δικηγόρος ώστε να προωθήσει το σχέδιο της που ουσιαστικά θα σημάνει το τέλος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Πρέπει να δοθεί μια απάντηση καθώς ο Μεϊσάν δεν είναι τυχαίος και θεωρείται από τους πιο δυνατούς ερευνητές «δύσκολων» υποθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive