Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Σταματήστε το κάπνισμα μέσω του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Αποτέλεσμα εικόνας για ηλεκτρονικό τσιγάροΑΠΟ:http://www.xn--hxanfhlafbfwvgsh0akf7l.com/    
Είναι αναγκαίο να συνειδητοποιήσουμε πως το κάπνισμα καταστρέφει την υγεία ολοσχερώς και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως προκαλεί μόνιμες βλάβες στα ζωτικά όργανα. Όμως ποιες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν οι οποίες μπορούν αποδεδειγμένα να σταματήσουν αυτή τη βλαβερή συνήθεια; Η πιο διαδεδομένη και αποτελεσματική λύση μέχρι στιγμής ονομάζεται ηλεκτρονικό τσιγάρο, αλλά πρέπει να σημειώσουμε ό.τι  το άτμισμα απευθύνεται αποκλειστικά σε καπνιστές και ατμιστές.. όλοι οι υπόλοιποι καλό είναι να το αποφεύγετε, επειδή δεν προορίζεται για διασκέδαση ή οποιοδήποτε άλλο σκοπό έχετε κατά νου σας, ο λόγος που τονίζω αυτό το σημείο είναι γιατί περιέχει νικοτίνη.

Σίγουρα θα αναρωτιέστε πόσο αποτελεσματικό είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο, οι μόνοι που μπορούν να σας επιβεβαιώσουν για τις θετικές ιδιότητες του ενάντια στον καπνό είναι οι εκάστοτε χρήστες, είμαι ατμιστής από το 2009 και ως τότε ήμουν μανιακός καπνιστής, είχα δοκιμάσει να το σταματήσω άπειρες φορές, δοκιμάζοντας τσίχλες νικοτίνης, αυτοκόλλητα επιθέματα νικοτίνης και άλλα πάρα πολλά, ωστόσο όχι μόνο δεν κατάφερα να επιτύχω το στόχο μου, τουναντίον, η ψυχολογική ταλαιπωρία που είχα υποστεί από τις επανειλημμένες  προσπάθειες διακοπής του καπνίσματος ήταν το επιστέγασμα της αποτυχίας.

Ένα φεγγάρι είχα επισκεφθεί κάποιο ινστιτούτο που πρόσφερε ιατρική υποστήριξη, το οποίο υποσχόταν πως θα σταματούσα οριστικά το κάπνισμα, σας πληροφορώ ειλικρινά πως πλήρωσα τα μαλλιοκέφαλά μου και όπως ήταν αναμενόμενο δεν είχε θετική επίδραση στον εαυτό μου και μέσα από συζητήσεις από άλλους επισκέπτες που έκαναν χρήση των υπηρεσιών τους, μου εξήγησαν πως και εκείνοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι.

Για να είμαστε ξεκάθαροι προς όλο τον κόσμο και για όσους δεν γνωρίζουν πώς λειτουργεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι επιτακτική ανάγκη να εξηγήσω κάποια βασικά σημεία για να συνειδητοποιήσετε περί τίνος πρόκειται.

Το e-cigarette χρησιμοποιεί μία καύσιμη ύλη που ονομάζεται υγρό αναπλήρωσης, το οποίο δεν καίγεται αλλά θερμαίνεται και κατά συνέπεια εισπνέουμε τον ατμό. Τα υγρό αναπλήρωσης περιέχει 4 βασικά χαρακτηριστικά συστατικά τα οποία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του, 1) φαρμακευτική νικοτίνη, 2) προπυλενογλυκόλη η οποία χρησιμοποιείται και στα τρόφιμα, 3) φυτική γλυκερίνη επίσης χρησιμοποιείται στα τρόφιμα ή στα καλλυντικά, 4) η γεύση. Οπότε πλην της νικοτίνης όλα τα υπόλοιπα χρησιμοποιούνται κατά κόρον και στις τροφές που καταναλώνουμε καθημερινώς, κυρίως στα τυποποιημένα σκευάσματα του σούπερ μάρκετ.
http://www.xn--hxanfhlafbfwvgsh0akf7l.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive