Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Η ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΥΓΟ. ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥΈχω δυο μεγάλα ερωτηματικά που μου δημιουργήθηκαν από την αντίδραση των Γερμανών στις δυο μονομερείς ενέργειες της Ελλάδας για την καταβολή των  300 ευρώ σε συνταξιούχους  και την αναστολή του ΦΠΑ στα νησιά του  Αιγαίου. Το πρώτο: Ο Γερμανοί του Σόιμπλερ που σου επιβάλλουν  ασφυκτικόυς κανόνες και σου αφαιρουν την ελάχιστη αυτονομία που έχει  απομείνει στον Έλληνα επιθυμούν να σε διώξουν ή να σε κρατήσουν στο ευρώ; Δεύτερον:  Όσοι δυσαρεστούνται με την μείωση του ΦΠΑ  στα νησιά,  γιατί γίνονται ανταγωνιστικές οι Ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις  έναντι των γερμανικών κ.α...
στις απέναντι ακτές της Τουρκίας και επιμένουν στην αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 24% για τους ίδιους λόγους θέλουν  να πετάξουν την χώρα μας εκτός ευρωζώνης;  Κατά την γνώμη μου με τίποτε το 4ο ΡΆΙΧ δεν θέλει να χάσει την κότα (Ελλάδα) που της κάνει το  χρυσό αυγό. Θέλει την κότα δεμένη χειροπόδαρα μη τυχόν πετάξει και   χάσει τον έλεγχο της  και όλα τα περί Grexit είναι παραμύθια και  προπαγάνδα για να μας φοβίζουν. Έλληνες ξυπνάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive