Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Ο ΧΡΥΣΟΣ Πατούλης, η ΧΡΥΣΗ Πατούλαινα, με το ΧΡΥΣΟ φόρεμα, το ΧΡΥΣΟ τους σπίτι και οι ΧΡΥΣΕΣ ευχές τους. Ρε Δήμαρχε Αμαρουσίου, ΜΗΠΩΣ είσαι ΨΩΝΙΟ τελικά;. Οι δημότες σου μέσα στους κάδους κι ΕΣΥ κάνεις ΧΡΥΣΗ επίδειξη του πλούτου σου; ΦΩΤΟ


Με μια οικογενειακή φωτογραφία χλιδής και πλούτου μπροστά από το γιορτινό τραπέζι του σπιτιού τους ευχήθηκε η οικογένεια Πατούλη καλή χρονιά στους δημότες Αμαρουσίου. Την φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Μαρίνα Πατούλη, η οποία πόζαρε στη φωτογραφία φορώντας ένα φόρεμα στις αποχρώσεις του χρυσού....

«Καλή χρονιά σε όλους με αγάπη και χρυσό στις καρδιές μας», έγραψε με (ΜΑΥΡΟ;) χιούμορ στο σχόλιο που συνόδευσε την φωτογραφία.

Λίγες μέρες νωρίτερα το ζευγάρι επισκέφθηκε τη Ρώμη όπου η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη εμφανίσθηκε με σέξι μαύρο φόρεμα και ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο.
er
arin

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive