Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ. Αυτός είναι ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης. ΝΕΕΣ Φωτογραφίες του δράστη έδωσαν στη δημοσιότητα οι τουρκικές αρχές

Αυτός είναι ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης

neo-binteo-me-to-proswpo-tou-makelari-tis-kwnstantinoupolis

Φωτογραφίες του τρομοκράτη που αιματοκύλησε το κλαμπ Reina στην Κωνσταντινούπολη έδωσε σε ρεπόρτερ τουρκικών ΜΜΕ η αντιτρομοκρατική της Τουρκίας, σύμφωνα με το haberturk....

Οι εικόνες προέρχονται από κάμερα ασφαλείας και πιστεύεται ότι απεικονίζουν τον άντρα που προκάλεσε το μακελειό αφήνοντας πίσω του 39 νεκρούς και 69 τραυματίες λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου.
Ας σημειωθεί ότι χτες οι τουρκικές αρχές είχαν κάνει λάθος δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες του φερόμενου ως δράστη, αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι απεικόνιζαν έναν υπήκοο από το Καζακστάν.
Νωρίτερα σήμερα το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση την οποία -όπως είπαν- διέπραξε ένας μαχητής τους, ενώ η τουρκική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 8 ανθρώπων.
Καμιά λεπτομέρεια δεν έγινε γνωστή σχετικά με τα πρόσωπα τα οποία συνελήφθησαν από ομάδες της αντιτρομοκρατικής αστυνομίας.
fotograflari1fotograflari2fotograflari3


Ενα βίντεο από κάμερες ασφαλείας στο οποίο φαίνεται ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, δημοσίευσε το CNN Turk.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive