Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Τα… έχωσαν άσχημα σε Μάρδα-Αρβανιτίδη. ΒΙΝΤΕΟ

Τα… έχωσαν σε Μάρδα-Αρβανιτίδη

Ένταση επικράτησε το πρωί της Κυριακής σε ενημερωτική συζήτηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), όπου παρευρέθηκαν...
ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιώργος Αρβανιτίδης.
Η ένταση προκλήθηκε όταν επαγγελματίες που βρίσκονταν στην αίθουσα, επιτέθηκαν στον Δημήτρη Μάρδα για τις πολιτικές που εφαρμόζονται. Οι επαγγελματίες κατηγόρησαν τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για «την υπερ-φορολόγηση που “σκοτώνει” τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις». Προς αυτήν την κατεύθυνση ζήτησαν να ληφθούν μέτρα για «την προστασία του επιχειρείν», καθώς και για «το νοικοκύρεμα του Δημοσίου».

Πηγή: thestival.gr
 Από το στόχαστρο των επαγγελματιών δεν ξέφυγε ούτε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιώργος Αρβανιτίδης, ο οποίος τα… άκουσε για την οικονομική πολιτική που ακολούθησε τα προηγούμενα χρόνια το ΠΑΣΟΚ, όταν βρισκόταν στην εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive