Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Εκτάκτως χειρουργείο αύριο για τον Πάνο Καμμένο. Έπαιζε με το χιόνι κι έπαθε ... βαβά


(Σημ. Οι φήμες που λένε οτι το έπαθε στις Άλπεις, -όπου πάει συνήθως- κρινονται ως ανυπόστατες).Σε χειρουργική επέμβαση στο ώμο αναμένεται να υποβληθεί αύριο ο Πάνος Καμμένος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η επέμβαση θα γίνει στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας προκειμένου να αντιμετωπιστεί πρόβλημα...
στην αριστερή κλείδα στο σημείο ενώσεώς της με την ωμοπλάτη. Η επέμβαση είναι προγραμματισμένη να γίνει από στρατιωτικούς γιατρούς.
Ο Υπουργός, συμφώνως με τον προγραμματισμό, θα παραμείνει 24 ώρες για νοσηλεία και παρακολούθηση και ακολούθως θα επανέλθει στα καθήκοντά του. Το διάστημα που ο Υπουργός θα είναι στο 251 ΓΝΑ θα τον αναπληρώνει τυπικώς ο Αναπληρωτής ΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας.
Όπως υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος όταν ρωτήθηκε, έχει ένα χρόνιο πρόβλημα με την αριστερή του ωμοπλάτη και την κλείδα του από την νεαρή ηλικία που επιδεινώθηκε και πάλι τις τελευταίες ημέρες μετά από ένα μικρό ατύχημα σε χειμερινό προορισμό και πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι είχαν προηγηθεί φήμες ότι ο έλληνας υπουργός έπεσε στο σκι στις Άλπεις. 

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive