Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΦΡΙΚΗ !! AYTA είναι τα 3 αγγελούδια που εγκατέλειψαν οι Αλβανοί ...."γονείς" τους στην Πάτρα.ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ


Το φως της δημοσιότητας είδαν οι φωτογραφίες των τριών παιδιών που  βρέθηκαν παρατημένα στο δρόμο και αφημένα στη μοίρα τους. Πρόκειται για τρία αγγελούδια τριών ετών, δυο ετών και επτά μηνών αντίστοιχα, τα οποία περαστικοί εντόπισαν να περιφέρονται σε πεζοδρόμιο...
της οδού Ερυθρού Σταυρού στην Πάτρα, δίχως να τα αναζητήσει κανείς.
Προς το παρόν, τα τρία κοριτσάκια φιλοξενούνται στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.



Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, τα τρία κοριτσάκια ιλοξενούνται σε δωμάτιο του νοσοκομείου, χωρίς την παρουσία άλλων παιδιών και όπως στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η Βασιλική Γεωργιοπούλου, διοικήτρια του νοσηλευτικού ιδρύματος, είναι καλά στην υγεία τους και έχουν καλή διάθεση.



ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΟ ΑΛΛΟ
Αυτό που συγκλονίζει, είναι το μεγαλύτερο από τα τρία, είχε αγκαλιάσει με προστατευτικό τρόπο τα μικρότερα αδερφάκια του.



Συγκεκριμένα όπως εξήγησε η κα Γεωργιοπούλου, τα δυο μεγαλύτερα κοριτσάκια όταν βλέπουν άνδρα δείχνουν να φοβούνται ενώ κάποιες φορές μπορεί και να κλάψουν. Αντίθετα, όταν βλέπουν γυναίκες χαμογελούν και τρέχουν για να τα αγκαλιάσουν.



Επίσης, σύμφωνα με την Βασιλική Γεωργιοπούλου, όταν βρέθηκαν τα τρία παιδιά ήσαν κατάλληλα ντυμένα για χειμώνα, με καθαρά και περιποιημένα ρούχα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive