Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΤΡΑΓΩΔΙΑ. Ελληνικής καταγωγής ο οδηγός του ΙΧ που σκόρπισε τον θάνατο στη Μελβούρνη. 5 νεκροί, 20 τραυματίες. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους ένα 10χρονο παιδί, και 20 τραυματίστηκαν, όταν ένας οδηγός αυτοκινήτου έπεσε πάνω σε πεζούς, στη Μελβούρνη. 
Σύμφωνα με την ανταπόκριση της ΕΡΤ και τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, ο 35χρονος οδηγός του αυτοκινήτου είναι ελληνικής καταγωγής και πριν από την πράξη του είχε διαπληκτιστεί με μέλη της οικογένειας του στο μετρό...

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άντρας οδήγησε από πρόθεση το αυτοκίνητό του, πάνω στους πεζούς, την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος, που η κίνηση είναι αυξημένη
Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί.



Το περιστατικό δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία και σύμφωνα με την αστυνομία της Βικτόριας, ο οδηγός εμπλέκεται σε περιστατικό με επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στο Γουίντσορ.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν το κέντρο της πόλης, ενώ διακόπηκε η λειτουργία του τραμ στην περιοχή του εμπορικού κέντρου στη διάσημη οδό (Bourke Street).



Να σημειωθεί ότι η Αυστραλία είναι σύμμαχος των ΗΠΑ στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, ενώ έχει τεθεί σε αυξημένη επιφυλακή για την αποτροπή επιθέσεων στο εσωτερικό της, από το 2014.



Οι αστυνομικές αρχές έχουν ανακοινώσει ότι έχουν αποτρέψει έναν αριθμό σχεδιαζόμενων τρομοκρατικών επιθέσεων, ενώ έχουν γίνει αρκετές επιθέσεις «μοναχικών λύκων».

Μεταξύ αυτών, η αστυνομική επιχείρηση που έγινε σε καφετέρια στο Σίδνεϊ, με συνέπεια το θάνατο δύο ομήρων και του ενόπλου που έκανε την επίθεση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive