Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Να σου δώσω ένα χεράκι; Λυκόσκυλο βοηθάει γατάκι να ανέβει τις σκάλες! (VIDEO)


Και ύστερα σου λένε «σαν το σκύλο με τη γάτα»! Απ’ ότι φαίνεται αυτοί οι δύο, δεν έχουν ενημερωθεί για την αιώνια βεντέτα μεταξύ των δύο πιο αγαπημένων τετράποδων φίλων του ανθρώπου!...
Ο Tennyson και ο Μοο, μοιάζουν εντελώς διαφορετικοί αλλά έχουν κάτι κοινό! Λατρεύουν ο ένας τον άλλο! Ο Tennyson, διατηρεί την σοβαρότητα και την στιβαρότητα που οφείλει να έχει ένας γερμανικός ποιμενικός που σέβεται τον εαυτό του, και ο μικροσκοπικός Moo την τσαχπινιά και την ελαφρότητα που έχει ένα γατάκι τόσο δα. O Tennyson έχει αναλάβει τον ρόλο του πατέρα-φύλακα του μικρού και ο μικρός Moo τον ακολουθεί παντού. Στο video βλέπουμε την προσπάθεια του Μοο, να ανέβει τις σκάλες πίσω από τον σκύλο, και το μεγάλο λυκόσκυλο να σπεύδει να του δώσει ένα χεράκι… ή μάλλον στοματάκι! Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive