Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

SOS από τις αρχές της Αυστρίας στις γυναίκες για τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες

SOS από τις αρχές της Αυστρίας στις γυναίκες για τους ισλαμιστές μετανάστες
Περιμένουν πρωτοφανή φαινόμενα βίας κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.  Οι αρχές της Βιέννης προέβησαν σε μία μάλλον πρωτοφανή για τα ευρωπαϊκά δεδομένα κίνηση, προειδοποιώντας το γυναικείο πληθυσμό για μαζικές επιθέσεις βιαστών τις επόμενες μέρες...
Μάλιστα υπό το φόβο των ισλαμιστών λαθρομεταναστών που κατά χιλιάδες βρίσκονται στη χώρα, η αστυνομία δεν σταμάτησε εκεί, αλλά προχώρησε σε πιο...δραστικά μέτρα.  Μοίρασε μέχρι και έναν "συναγερμό τσέπης", τους οποίους συστήνει να χρησιμοποιηθούν κυρίως κατά τους εορτασμούς των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.  "Είναι μια εθνική καμπάνια η οποία έχει ως πρωταρχικό στόχο τις γυναίκες", υποστήριξε από την πλευρά του ο Υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας, αποφεύγοντας ωστόσο να σχολιάσει το αν πρόκειται για μέτρα πρόληψης κατά των ισλαμικών μεταναστών.  Μάλλον πρόκειται περισσότερο για...πολυπολιτισμικής φύσεως μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive