Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

O Ντόναλντ Τραμπ είναι το «πρόσωπο της χρονιάς»

fenomeno_d_trump
Το πασίγνωστο αμερικανικό περιοδικό TIME ανακήρυξε τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, σε «Πρόσωπο της Χρονιάς» 2016. Ο πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας κέρδισε τον τίτλο...
μετά την αναπάντεχη επικράτησή του στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου με αντίπαλο την Χίλαρι Κλίντον. «Είναι μεγάλη μου τιμή», δήλωσε ο Τραμπ αμέσως μετά την ανακοίνωση του Time στο τηλεοπτικό δίκτυο, NBC. «Σημαίνει πολλά για μένα», πρόσθεσε συγκινημένος.
Επελέγη από μια μικρή λίστα φιναλίστ, στην οποία συμπεριλαμβάνονταν τα ονόματα του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν και της Χίλαρι Κλίντον. Μάλιστα και αυτή τη φορά η κ. Κλίντον φέρεται να ήρθε δεύτερη. Στον κατάλογο με τα πρόσωπα της χρονιάς βρίσκεται και ο Νάιτζελ Φάρατζ, ως ο «τιμονιέρης» του Brexit από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
trump

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive