Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Mε… ένα ταψί γεμιστά περιμένουν τη Θεανώ Φωτίου στην Καλαμαριά! (ΒΙΝΤΕΟ)

gemista
Mε ένα ταψί γεμιστά είναι έτοιμοι να υποδεχθούν την αναπληρώτρια υπουργό, Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, μέλη του συντονισμού συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης. H κ. Φωτίου είναι ομιλήτρια...
σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο Θεατράκι της Οδού Χιλής στην Καλαμαριά και όπως αναφέρει το thestival.gr, τα μέλη του συντονιστικού θέλουν να την υποδεχθούν με το δικό τους τρόπο, με αφορμή και την περίφημη δήλωση της για τα γεμιστά.
Να σημειωθεί πως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει επιτραπεί η είσοδο τα στα μέλη συντονισμού συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, ενώ και η αναπληρώτρια υπουργός δεν έχει φτάσει ακόμα στο χώρο της εκδήλωσης.
Οι διαδηλωτές παραμένουν στο σημείο φωνάζουν συνθήματα και ζητούν να μπουν στο χώρο.
Στη είσοδο του θεάτρου βρίσκονται και δυνάμεις της Αστυνομίας.

1 σχόλιο:

  1. Θα πανε στην εκδηλωση κι αυτοι οι Καλαμαριωτες που εχουν λαθρομεταναστες στα σπιτια τους εναντι αμοιβης,ή θα δωσουνε τα γεμιστα στα "κακομοιρα"τα προσφυγακια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive