Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον ηγέτη της Χεζμπολλάχ: «Όλος ο κόσμος ξέρει πως η Τουρκία στήριξε περισσότερο από όλους το Isis»…!!!

χεζ
Ο ηγέτης της Χεζμπολλάχ Χασάν Νασράλλα, δήλωσε πως "Όλος ο κόσμος ξέρει πως η Τουρκία στήριξε περισσότερο από άλλες χώρες την ISIS", ενώ ανέφερε πως η νίκη στο Χαλέπι θα ανοίξει τον δρόμο για πολιτική λύση. Ο Γ.Γ. της Χεζμπολλάχ Χασάν Νασράλλα, μίλησε σχετικά με τις εξελίξεις στην περιοχή. Αναφερόμενος στην απελευθέρωση της πόλη Χαλέπι από τον συριακό στρατό και τους συμμάχους του, είπε πως...
"Μετά από το Χαλέπι μπορούμε να πούμε πως η απόπειρα ανατροπής του καθεστώτος ήταν ανεπιτυχής".
Ο Νασράλλα είπε πως η συριακή κυβέρνηση ελέγχει τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας το Χαλέπι και την Δαμασκό, ότι ο στρατός ελέγχει επίσης τις πόλεις Χάμα, Χούμους, Λαζικίγιε, Τάρτους και Σουβέιντα και ανέφερε πως ¨Το καθεστώς εδώ είναι ισχυρό, αποτελεσματικό και κανένας δεν μπορεί να το αγνοήσει¨.
Η ηγέτης της Χεζμπολλάχ δήλωσε πως το Χαλέπι για την αντίπαλη πλευρά υπήρξε μια ήττα , ενώ για στο ¨μέτωπο της αντιτρομοκρατίας¨ ήταν μια νίκη και πρόσθεσε πως ¨Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως ο πόλεμος τελειώνει¨.
Ο Νασράλλα εστίασε στο ότι η νίκη στο Χαλέπι μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για μια πολιτική λύση.
Ο Νασράλλα στην ομιλία του αναφερόμενος στις χώρες που στηρίζουν την ISIS, είπε για την Τουρκία πως ¨ Όλος ο κόσμος ξέρει πως η Τουρκία στήριξε περισσότερο από άλλες χώρες την ISIS¨ και κάλεσε τον λαό της Τουρκία να πάρει μια αποφασιστική στάση κατά της ISIS.
Ο Νασράλλα κατηγόρησε τις αραβικές χώρες και ιδιαίτερα αυτές του Κόλπου και την Ιορδανία ότι με χρήματα που ήταν για την Παλαιστίνη στήριξαν τους ¨αντιπολιτευόμενους¨ στην Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive