Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθη «μοναχικός λύκος» του ISIS στην Αριζόνα


Οι αστυνομικές αρχές της Αριζόνα προχώρησαν στη σύλληψη του Derrick Thompson ο οποίος φέρεται να σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση στις ΗΠΑ.  Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία ο Derrick Thompson, ο οποίος έχει ασπαστεί το Ισλάμ και έχει πάρει και το όνομα Abu Talib Al-Amriki, σχεδίαζε τρομοκρατικό χτύπημα...
στις ΗΠΑ και έχει διασυνδέσεις με το ISIS. Όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα ο Abu Talib Al-Amriki είχε μπει στο μικροσκόπιο των αμερικανικών αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών τον περασμένο Ιανουάριο όταν προσπάθησε να αγοράσει πυροβόλο όπλο από ιστοσελίδα ενώ το ποινικό παρελθόν του έθεσε σε συναγερμό τις αρχές για περισσότερα από δύο χρόνια. 
Ο Abu Talib Al-Amriki συνελήφθη και ανακρίνεται ενώ από το σπίτι του έχουν κατασχεθεί και εξετάζονται ηλεκτρονικοί υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive