Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΧΙΟΣ: Συνελήφθη ο Σύρος παΤΕΡΑΣ που χτυπούσε το παιδάκι & ανήρτησε βίντεο με την κακοποίηση του τρίχρονου αγοριού. ΜΑΚΡΥ το κουβάρι φτάνει μέχρι το .... ISIS !! ΦΩΤΟ



Ένας 31χρονος Σύρος (ΦΩΤΟ) συνελήφθη μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο  που δείχνει την κακοποίηση ενός τρίχρονου αγοριού στον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο.  Όπως είδατε στην χθεσινή είδηση ΕΔΩ βίντεο δείχνει το παιδί να δέχεται χτυπήματα, να πέφτει και να ξανασηκώνεται, έως ότου κάποιος τρίτος σταματά το βασανισμό του.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρμόδιος για τον καταυλισμό αντιδήμαρχος Γιώργος Καραμανής μαζί με την οργάνωση «Χαμόγελο του παιδιού» προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη συνέχεια στη σύλληψη του 31χρονου Σύρου λαθροπρόσφυγα που φέρεται να είναι πατέρας του παιδιού και ο οποίος ήδη κρατείται. Οι αρχές ερευνούν εάν ο 31χρονος έχει απαγάγει το παιδί από άλλη οικογένεια Σύρων λαθροπροσφύγων και χρησιμοποιούσε το βίντεο για να τους...
εκβιάσει. Ο ίδιος πάντως φέρεται να δηλώνει ότι η γυναίκα του είναι στην Τουρκία με ένα άλλο παιδί και ότι με το βίντεο ήθελε να την αναγκάσει να περάσει και αυτή στη Χίο.  Επίσης ερευνώνται φωτογραφίες που δείχνουν τον συλληφθέντα οπλισμένο, αλλά και πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο ίδιος είχε σχέσεις με την ISIS. 

Στην υπόθεση, έχουν εμπλακεί τόσο η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία όσο και η ΕΥΠ.    Με εντολή της Εισαγγελίας της Χίου το παιδί παραδόθηκε σε μη κυβερνητική οργάνωση που δρα στη Χίο και περιθάλπει ανήλικους πρόσφυγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive