Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΈΚΤΑΚΤΟ: ΕΛ.ΑΣ. και βρετανικές αρχές εξετάζουν δεκάδες υπόπτους για συμμετοχή στον ISIS

ΈΚΤΑΚΤΟ: ΕΛ.ΑΣ. και βρετανικές αρχές εξετάζουν δεκάδες υπόπτους για συμμετοχή στον ISIS
Ο κίνδυνος του ISIS στη χώρα μας φαίνεται πως είναι υπαρκτός.   Εκτεταμένες έρευνες πραγματοποιούν εδώ και μέρες η αντιτρομοκρατική υπηρεσία σε συνεργασία με τις βρετανικές αρχές, για τη σύλληψη και τον εντοπισμό θυλάκων του ISIS στη χώρα μας.   Πιο συγκεκριμένα, η Ασφάλεια Αττικής...
παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση, ερευνά τη σύνδεση συνολικά 25 ατόμων για συμμετοχή σε διεθνή κυκλώματα λαθρομετανάστευσης αλλά και στενή συνεργασία με το ISIS.   Πιστεύεται δε πως η χώρα μας αποτελεί ένας από τους κύριους διαύλους επικοινωνίας μεταξύ των μαχητών του ISIS στην ανατολή και των ευρωπαϊκών θυλάκων, μεταφέροντάς τους προς την κεντρική και βόρεια Ευρώπη.  Σύμφωνα με ρεπορτάζ κυριακάτικης εφημερίδας, ο αριθμός των βασικών υπόπτων αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες μέρες, καθώς οι αρχές έχουν μεγάλη λίστα ατόμων που παρακολουθούν τις κινήσεις τους εντός της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive