Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Οι... παγκόσμιοι «Gipsy Kings»! ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Η μαφία των Γύφτων φέρεται ότι είχε συνεργασία ακόμη και με τη διεθνώς γνωστή συμμορία των Ροζ Πανθήρων. Διεθνείς διαστάσεις φαίνεται ότι είχε η δραστηριότητα της μαφίας των γύφτων και ιδίως των ανθρώπων που ενεπλάκησαν ως κλεπταποδόχοι στη συγκεκριμένη σπείρα, καθώς ασχολήθηκε με την περίπτωσή τους ακόμα και η γερμανική, αλλά και η ιταλική αστυνομία...
Αλλωστε, εξετάζεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο οι «Gipsy Kings» να είχαν συνεργασία ακόμα και τη συμμορία των Ροζ Πανθήρων!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός κοσμηματοπώλης του Κολωνακίου, που φέρεται, σύμφωνα με τη δικογραφία, ότι αγόραζε από τον κατηγορούμενο Αλέξανδρο Αγγλούπα ακριβά κοσμήματα, τα οποία είχε κλέψει από σπίτια επωνύμων η σπείρα των Ρομά διαρρηκτών, πούλησε κλεμμένο ρολόι και δαχτυλίδι στη Γερμανία.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο συγκεκριμένος κοσμηματοπώλης πριν από περίπου τρία χρόνια είχε βρεθεί σε έκθεση κοσμημάτων και ρολογιών σε μεγάλη πόλη της Γερμανίας, όπου πραγματοποιείται διεθνής έκθεση.
Εγγύηση γνησιότητας
Εκεί φέρεται ότι πούλησε σε επαγγελματία ένα πανάκριβο ρολόι, καθώς και ένα μονόπετρο δαχτυλίδι. Πάντως, το ρολόι συνοδευόταν από παραστατικά, αλλά και την εγγύηση γνησιότητας.
Οταν πια η έκθεση είχε λάβει τέλος και ο κοσμηματοπώλης είχε επιστρέψει στην Ελλάδα, ο αγοραστής των δύο πανάκριβων κομματιών, μελετώντας τα παραστατικά που συνόδευαν το ρολόι, άρχισε να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τα έγγραφα.


Αμέσως απευθύνθηκε σε επίσημους εκτιμητές, οι οποίοι επιβεβαίωσαν πως το ρολόι ήταν απόλυτα γνήσιο, όμως τα έγγραφα που το συνόδευαν ήταν... πειραγμένα. Βέβαια, η επόμενη κίνηση του αγοραστή ήταν να απευθυνθεί στη γερμανική αστυνομία, προκειμένου να μη βρεθεί ο ίδιος μπλεγμένος.
Οι Γερμανοί, μέσω της Ιντερπόλ, διαπίστωσαν πως το ρολόι είχε κλαπεί από γνωστό κοσμηματοπωλείο στην Μπολόνια της Ιταλίας, έπειτα από ληστεία που είχε διαπραχθεί, και μάλιστα οι καραμπινιέροι εξέταζαν τότε σοβαρά το ενδεχόμενο τη θρασύτατη ληστεία να είχε διαπράξει η συμμορία των Σέρβων και Κροατών παραστρατιωτικών με την επωνυμία Ροζ Πάνθηρες. Η συμμορία έχει διαπράξει ληστείες στα πιο γνωστά κοσμηματοπωλεία του πλανήτη.
Οταν εξαρθρώθηκε στην Ελλάδα η μαφία των Ρομά, με τους μπον βιβέρ κλεπταποδόχους, και ιδιαίτερα όταν έγινε γνωστό πως υπήρχαν συνομιλίες μεταξύ των εμπλεκομένων, όπου αναφέρονται ταξίδια στην Ιταλία, η γερμανική αστυνομία ενεργοποιήθηκε και ενημέρωσε τις αντίστοιχες ελληνικές Αρχές για την περιπέτεια του Γερμανού, που αγόρασε το κλεμμένο ρολόι.

Οι ελληνικές Αρχές δεν αποκλείουν συνεργασία των Ρομά με τη διεθνή συμμορία, που άλλωστε έχει δράση και στη χώρα μας. Ομως στην Ελλάδα και τα τέσσερα παρακλάδια της εγκληματικής οργάνωσης είχαν εξαρθρωθεί σταδιακά έπειτα από έρευνες της Ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive