Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

«Συναγερμός» από Frontex: Το Ισλαμικό Κράτος εξοπλίζει μετανάστες για τρομοκρατικές επιθέσεις

«Συναγερμός» από Frontex: Το Ισλαμικό Κράτος εξοπλίζει μετανάστες για τρομοκρατικές επιθέσεις
Επιβεβαιώνεται ο φόβος των Ευρωπαίων ότι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν πρόσφυγες για τα τρομοκρατικά τους χτυπήματα.  Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Independent», η Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή- Ακτοφυλακή Frontex έχει σημάνει συναγερμό και προειδοποιεί ότι το Ισλαμικό Κράτος εξοπλίζει πρόσφυγες - μετανάστες που βρίσκονται ήδη στο ευρωπαϊκό έδαφος...
για να εξαπολύσουν τρομοκρατικές επιθέσεις.     Αξιωματούχοι ασφαλείας τονίζουν ότι τρομοκράτες μαχητές του ISIS πιθανόν να έχουν προσπαθήσει να χειραγωγήσουν πρόσφυγες ή ακόμη και να τους εκπαιδεύσουν για να τους κάνουν τρομοκράτες την ώρα που αυτοί μετακινούνται μαζικά προσπαθώντας να γλιτώσουν από τον πόλεμο και την φτώχεια.  «Η Frontex εξήρε την αναγκαιότητα ετοιμότητας των ευρωπαϊκών αρχών υπό τον φόβο τρομοκρατικών χτυπημάτων», όπως υποστηρίζει ο Φαμπρίς Λεζερί, εκτελεστικός διευθυντής της Frontex, σε δηλώσεις του στο "Voa News".  Από την πλευρά της, η Europol έχει ανακοινώσει ότι, από τον Απρίλιο του 2016 υπήρξαν περίπου 300 περιπτώσεις στις οποίες τζιχαντιστές προσπάθησαν να στρατολογήσουν πρόσφυγες που βρίσκονταν ήδη στην Ευρώπη.  Για τον Ρόμπιν Σίμκοξ, αναλυτή σε θέματα τρομοκρατίας και εθνικής ασφάλειας στο "think tank" "Heritage Foundation", "με τον τρόπο αυτό οι τζιχαντιστές μπορούν να επεκτείνουν τις ξένες επιχειρήσεις τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive