Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά και πύραυλοι cruise διέλυσαν την επίθεση της ISIS στην Παλμύρα


ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. Έκαψε κυριολεκτικά  τους ισλαμιστές της ISIS η ρωσική Αεροπορία και το Ναυτικό σε μια αιφνιδιαστική επίθεση στις θέσεις που κατείχε η οργάνωση γύρω από την Παλμύρα αναγκάζοντας τους ισλαμιστές σε άτακτη υποχώρηση. Η επίθεση άρχισε νωρίς το απόγευμα χθές με τουλάχιστον...
18 επιθετικά ελικόπτερα Mil Mi-28 και Ka-52 τα οποία πρόσβαλλαν με χειρουργική ακρίβεια τις θέσεις της οργάνωσης γύρω από την πόλη της Παλμύρας, στα σημεία που είχαν καταλάβει.
Στις πολιτοφυλακές που χθεσινό βίντεο έδειχνε να υποχωρούν δόθηκε εντολή από τη Δαμασκό να κρατήσουν τις θέσεις τους με κάθε κόστος, όπως και έκαναν τελικά. Οι αεροπορικές επιθέσεις συνεχίστηκαν από την ρωσική Αεροπορία και ήταν τρομερές σε σφοδρότητα όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές. Στη συνέχεια τουλάχιστον 4 βλήματα cruise κτύπησαν εκ νέου τους ισλαμσιτές.
Ακόμη δεν είναι γνωστό από πού έφυγαν τα συγκεκριμένα βλήματα. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν από Τu-95 και άλλες ότι τα βλήματα έφυγαν από τα σκάφη του ρωσικού Στόλου που βρίσκονται στην Α. Μεσόγειο.
Ταυτόχρονα η Δαμασκός απέστειλε ισχυρές ενισχύσεις στην περιοχή από την δύναμη εθνικής άμυνας NDF οι οποίες υπερασπίστηκαν τις πετρελαιοπηγές Hayyan νοτιοδυτικά της Χομς.
Αεροπορικές επιθέσεις πραγματοποίησε και η συριακή Αεροπορία.
Το βρώμικο παιχνίδι του «Παρατηρητηρίου» και των δυτικών ΜΜΕ
Σύμφωνα με τον περίφημο «παρατηρητήριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Συρία» (SOHR)  η ISIS είχε καταλάβει την Παλμύρα, αλλά ο συριακός Στρατός ουδέποτε δέχτηκε ότι η πόλη είχε καταληφθεί από την οργάνωση.
Το «παρατηρητήριο» έπαιξε ύποπτο παιχνίδι ψυχολογικών επιχειρήσεων όπως εκτιμούν πολλοί διασπείροντας φήμες ότι η πόλη έχει καταλειφθεί , φήμες οι οποίες ουδέποτε επιβεβαιώθηκαν από την Δαμασκό.
https://pbs.twimg.com/media/CzV7onWWQAEPkH3.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/CzV7ljZW8AAn0jh.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/CzV7qBfWQAEFpsP.jpg:large
Συριακός Στρατός: Η ISIS απέτυχε να μπει  στην Παλμύρα και τώρα υποχωρεί
Breaking: Info :
Russian strategic bombers (TU ) Used in bombing and destroy  around 
Αντιδρώντας σε αυτή την κατάσταση ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσσαντ άλλαξε τον γενικό στρατιωτικό διοικητή της Παλμύρας τοποθετώντας στη θέση του τον υποστράτηγο  Juma'a Al Jassem (φωτό)
The situation on  is under control so far,The only point that's under heavy pressure is Hayan which is on the highway to .
Ούτε ο ίδιος ο ISIS κάνει λόγο για είσοδό του στην Παλμύρα!

Confirmed : many  strategic bombers took place on pounding  near  ,cruise missiles and bombs were used.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive