Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΑΥΤΗ είναι η σεφ που μαγειρεύει γυμνή. Σιγά τη .. σεφ. Μια πουτάνα γυμνή που ανακατεύει τηγάνια στο σπίτι της είναι. ΒΙΝΤΕΟ

Το όνειρο κάθε άνδρα – Δείτε τη σεφ που μαγειρεύει γυμνή (βίντεο για… γερά στομάχια)
Η Αμερικανίδα Στέφανι Ντέιλ (Stephanie Dail) έχει ένα ιδιαίτερα «σκανδαλιάρικο» χόμπι. Της αρέσει να μαγειρεύει γυμνή και να αναρτά τα βίντεο στο YouTube. Η ίδια αποκαλεί τον εαυτό της «Η Σέξι Σεφ Στεφ» και με τα βίντεο που ανεβάζει μαγειρεύοντας γυμνή έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερα από 3,6 εκατομμύρια views....

Μαγειρεύοντας ένα πιάτο εμπνευσμένο από την ασιατική κουζίνα η Στεφ κόβει με ιδιαίτερα αποπλανητικό τρόπο τα λαχανικά επιδεικνύοντας στην κάμερα την πίσω όψη της.
Η Στεφ από τη βόρεια Καρολίνα φοράει μόνο μια μαύρη ποδιά. Το βίντεο που δεν είναι επαγγελματικό είναι τραβηγμένο στην κουζίνα του σπιτιού της.
Πάντως όσοι το έχουν δει το απολαμβάνουν και έχουν κάνει την Στεφ ιδιαίτερα δημοφιλή στο Διαδίκτυο.
Η όμορφη ξανθιά λέει για τα βίντεο που ανεβάζει: «Μου αρέσει να είμαι γυμνή, να μαγειρεύω και να ταξιδεύω στον κόσμο. Τώρα λοιπόν θα μαγειρέψω για εσάς γυμνή».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive